Головна » 2016 » Жовтень » 20 » З чим носити модні накидки і пончо (50 фото)
11:00
З чим носити модні накидки і пончо (50 фото)

Останнім часом, разом з модою на етно-стиль, в моду увійшли і накидки пончо (poncho) . Це традиційний одяг латино-американських індіанців, яка зігрівала їх як на Гвіанському плоскогір'я, так і в передгір'ях Анд . Хоча сучасні моделі пончо мають мало спільного з оригінальними накидками, все частіше модельєри воліють відштовхуватися від автентичних моделей, включаючи їх в свої колекції. Інші ж, навпаки, практично повністю переосмислюють нагромаджений досвід і пропонують свої варіанти цієї традиційного одягу. Навіть характерна проріз для голови і відсутність рукавів, не завжди зустрічаються в нових моделях. Незмінним залишається лише склад: осінньо-зимові варіанти пончо містять шерсть або кашемір в своєму складі, а літні пончо  - бавовна або льон.

 

Давайте подивимося, з чим поєднувати пончо так, щоб вийшло стильно та молодіжно? Дивимося на фото модні варіанти носіння етно-накидок.

Фото луків з пончо

Кашемірові пончо ідеальні як на осінь, так і на весну-літо. Носимо їх з джинсами або вільними брюками. Зверніть увагу на взуття, це можуть бути сліпони, кеди, спортивні туфлі або сланці. Сумка може бути трохи більш формальною.

poncho2016

Ще один популярний варіант, це пончо, вписане в образ 70-х років. Відповідно, носимо пончо з джинсами або брюками-кльошами. Але при цьому не «скочуємося» в хіпі-шик. Якщо пончо має бахрому (фото 3), то дублювати бахрому ще і в аксесуарах - погана ідея. Твідові пончо в клітку (на 1 фото) «підтримаємо» більш формальними речами. А пончо в стилі печворк (2 на фото) встановлення кращого співвідношення одноколірними брюками і аксесуарами.

poncho

На фото пончо з магазину  net-a-porter.com

Фото пончо Street Fashion

Desktop737

Дівчата в пончо на вулицях міст

Важливий момент!

Для того, щоб пончо виглядало ефектно і сучасно , нам, крім ідеальної постави і легкості, знадобиться неформальний елемент одягу і трохи оголеного тіла . Як неформального елемента можуть виступати джинси-бойфренди, шкіряні штани або спортивне взуття. А оголити можна зону декольте, рук або зону кісточок. Або все відразу, але, як мінімум, щось одне!

Зверніть увагу на те, що щільні вовняні тканини, особливо темних відтінків, можуть підкреслити деякі недоліки шкіри і волосся. У цьому випадку, використовуйте косметику, для додання шкірі більшого сяйва (рум'яна, тон, бронзатор), і стежте за чистотою волосся.

Де купити доступні за ціною почни в цьому сезоні?

Пончо в магазинах за доступною ціною Пончо в магазинах за доступною ціною Пончо в магазинах за доступною ціною

Переглядів: 763 | Додав: Счастлив | Теги: пончо, як носити, етно-стиль, джинси, накидки, платформи, брюки, Трикотаж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar