Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Взуття та аксесуари, які підходять за кольором до пальто (фото-палітри в таблицях)
14:13
Взуття та аксесуари, які підходять за кольором до пальто (фото-палітри в таблицях)

У цій статті ми розглянемо найпопулярніші відтінки пальто сезону, і дізнаємося, аксесуари якого відтінку до нього підійдуть . Користуватися таблицями дуже просто: знайдіть пальто вашого відтінку і подивіться на колірну палітру відтінків, розташованих під ним, які до нього підходять.

Яка взуття, сумки та аксесуари підходять до пальто синіх кольорів

1. До пальто пастельного ментолово-блакитного відтінку  (Jungle Mist) добре підійдуть такі ж тільки більш насичені відтінки (Gumbo, Regent Grey), а також бірюзові і зелені відтінки з сірим подтоном. Для контрастного акценту вибирайте чорний, білий, рожевий. 2.  Яскраво-блакитний (Cornflower) колір пальто відмінно доповнять речі пісочного, брудно-бірюзового, яєчного, синьо-зеленого відтінку. 3. Цікавий синій відтінок (Endeavour) пальто відмінно доповнять речі сірих, вохристих, темно-синіх і смарагдових відтінків. 4. Пальто яскравого сапфірового відтінку (Sapphire) можна підкреслити настільки ж яскравими відтінками малини і зеленого листя, а можна «приглушити» більш нейтральними сіро-синіми відтінками. 5. Джинсове пальто поєднується практично з будь-якими квітами. 6. Пальто-бушлат темно-синього відтінку (Catalina Blue) прекрасно поєднується з одягом фіолетових, пісочних, бронзових і хвойних відтінків.

 

синій

 

Яка взуття, сумки та аксесуари підходять до пальто червоних квітів

1. Пальто пудровий-рожевого відтінку відмінно поєднується з настільки ж ніжними відтінками бежевого, бузкового та зеленого з сірим подтоном. 2. Пальто журавлинного відтінку (Cranberry) відмінно доповнить аксесуар смарагдового кольору або Persian Indigo, добре буде виглядати з кавовими і деревними відтінками. 3. Неймовірно яскравий відтінок  Cinnabar урівноважать темно-червоні відтінки, а для контрасту візьміть аксесуар вохристих або малахітових відтінків. 4. Впевнені, що пальто відтінку алізарину,  можна помітити з космосу, а доповнити його можна так само яскравими бірюзовими аксесуарами. 5. Тренчкот відтінку  Falu Red особливо буде радий сірим і коричневим відтінкам одягу, крім того, відмінно виглядатимуть в парі з ним синьо-зелені і смарагдові тони. 6. Відтінок ожини (Blackberry) відмінно поєднується з темно-зеленими і коричневими відтінками.

червоний

Яка взуття, сумки та аксесуари підходять до пальто жовтих і помаранчевих кольорів

1. Пальто блякло жовтого відтінку добре поєднується як з темно-жовтими відтінками, так і з пастельними рожевими і м'ятними квітами. 2. Відтінок  Hampton буде гармоніювати зі світлими відтінками зеленого і рожевого з сірим подтоном. 3. Пальто відтінку  Texas досить капризно, але буде лояльно до чорних, сірих і гірчичним відтінкам. 4. Гарний відтінок  Tulip Tree можна поєднувати з бірюзовими, гірчичним, аметистовими відтінками, а так само з аксесуарами кольору фуксії. 5. Світло-гарбузовий відтінок пальто можна поєднувати з бежевими, світло-зеленими і бірюзовими відтінками. 6. Життєрадісний  Jaffa  відмінно доповнять брудно гарбузове, зелені, бірюзові і жовті відтінки.

жовтий 

Яка взуття, сумки та аксесуари підходять до пальто зелених відтінків

1. Модний відтінок зеленого горошку добре поєднується салатовим, деревними і світло-сливовими відтінками. 2. Відтінок Jungle Green настільки самодостатній, що шкода чи потерпить конкуренцію у вигляді контрастних кольорів, поєднуйте з аксесуарами чорних або коричневих відтінків. 3. Шляхетний відтінок зеленого  Clover однаково радо відноситься як з сірим, так і бежевим відтінкам. 4. Бруднувато  м'ятний відтінок неймовірно популярний останнім часом, підбирайте до нього пріпиленний сливові, блакитні та сині відтінки. 5. Пальто-шинель складного захисного відтінку  Madras добре виглядає з червоних, шоколадними та бронзовими аксесуарами. 6. Цікавий відтінок зеленого  Hemlock прекрасно поєднується з квітами мімози, м'яти, вересу, лаванди.

зелений

Які сумки і аксесуари підходять до пальто коричневих відтінків

коричневий

Яка взуття, сумки та аксесуари підходять до пальто сірих і чорних відтінків

виріс

Яка взуття, сумки та аксесуари підходять до пальто бежевого, пудровий кольору

bez 

 

 

Переглядів: 709 | Додав: Счастлив | Теги: таблиці відповідних кольорів, модна палітра, пальто, Червоний, золотий / жовтий, Зелений, фіолетовий, Синій, чорний колір, модні кольори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar