Головна » 2018 » Травень » 14 » Виготовлення банерів
19:26
Виготовлення банерів

Ви хочете якомога швидше розрекламувати товари чи послуги власної фірми або компанії? Бажаєте, щоб продукт за лічені тижні став впізнаваним, і люди із задоволенням брали його з полиць магазинів? Чи плануєте побудувати робочий графік так, щоб від клієнтів не було відбою? Тоді терміново замовте у нас виготовлення рекламних банерів, які можна розмістити в будь-якому місці міста.

В як рекламний майданчик, на яку можна встановити банер, може бути задіяна стіна багатоповерхового будинку, рекламний щит, брандмауер, вітрини і т.д. Крім того, банер можна розтягнути над проїзною частиною, і тоді його помітять не тільки пішоходи, а й водії з пасажирами.

 

Більше реклами - більше прибутку!

Якщо Вам потрібна помітна реклама, то Вам знадобиться широкоформатний друк банерів, яка дозволить створити дійсно великогабаритну рекламу. Якщо Ви не боїтеся нестандартних розмірів рекламних конструкцій, то довірте всю роботу нам! Ми пропонуємо виготовлення зовнішніх банерів методом аплікації. Таким чином, Ви можете встановити банер висотою з дев'ятиповерховий будинок і охопити потенційну купівельну аудиторію всього міста.

Довірте виготовлення та монтаж банерів фахівцям!

Щоб Ви не відчували дискомфорту через проблеми з установкою реклами і не думали, що таке люверси, зміцнена рамка і кишені, ми пропонуємо в єдиному комплексі виготовлення і монтаж банерів. Ви замовляєте рекламу - ми її друкуємо і розміщуємо на обраної Вами майданчику.

Розміщуйте банери - нарощуйте прибуток

На цьому етапі все готово! Найближчим часом Вам залишається тільки чекати збільшення продажів або популярності ваших послуг. Чому ми так упевнені в цьому? Дослідження показали, що 90% людей звертає пильну увагу на зовнішню рекламу в місті і вздовж доріг. Тому непоміченою вона точно не залишиться.

 

Зовнішні банери - реклама, яка працює довго!

Ви також можете не переживати, що надрукована реклама буде служити недовго через вплив несприятливих погодних умов. Ми здійснюємо друк рекламних банерів на спеціальній литий банерній тканині з вінілу, яка стійко переносить будь-які умови експлуатації під відкритим небом. Середній термін служби литих банерів становить близько 2-4 років, тому в тому, що Ваша реклама не втратить презентабельного вигляду протягом тривалого часу, можна не сумніватися.

Плануючи довгострокові рекламні кампанії, найкраще віддавати перевагу саме литий тканини, так як цей матеріал забезпечує чудову передачу кольору і дозволяє здійснювати широкоформатний друк банерів . Він не обмежений ніякими габаритами завдяки методу аплікації.

 

широкоформатная печать баннеровЧому замовники вибирають друк банерів?

 

Що Ви отримуєте, замовляючи виготовлення банерів? Працюючу цілодобово рекламу за умови її підсвічування у вечірній час, яка призводить все нових і нових покупців в Ваш магазин! З кожним днем кількість клієнтів Вашої компанії буде збільшуватися! З плином часу Вам потрібно буде задуматися про відкриття нових філій. А розповісти про це знов-таки допоможе друк банерів .

Замовте виготовлення банерів у професіоналів!

 

Якщо Ви шукаєте виконавця, для якого друк банерів - професійна сфера діяльності, то Ви потрапили за адресою! Наша друкарня друк банерів здійснює тільки на надійному і перевіреному матеріалі з використанням стійких чорнила. Тому висока якість роботи гарантовано! Телефонуйте!

 

Переглядів: 874 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar