Головна » 2016 » Жовтень » 20 » ТОП-60 жіночих черевиків 2017 року у фото
11:14
ТОП-60 жіночих черевиків 2017 року у фото

У цій статті ми зібрали самі модні жіночі черевики  на шнурівці і без неї, які можна купити за ціною від 3 000 до 18 000 рублів. Подивіться на цікаві моделі черевик і виберіть, де купити свою ідеальну пару на осінньо-зимовий сезон 2016-2017 року.

У моді наступаючого сезону грубі черевики на шнурівці, з потужною рифленою підошвою, зшиті з грубої текстури шкіри. Дуже часто таке взуття декорована ремінцями, шипами і заклепками, як данину байкерському стилю. Але і більш жіночні моделі черевик зараз в моді. Наприклад, ви можете вибрати для себе замшеві черевики на танкетці, які відмінно виглядають як з вузькими джинсами, так і з щільними колготками. На передній план взимку виходять черевики з хутряними і вовняними (або повстяними) вставками, такі черевики відмінно виглядають з в'язаним трикотажем.

Черевики на танкетці

botinki-2015-2016-goda-women (6)


На фото черевики на танкетці з колекцій (натисніть на фото для збільшення): DSQUARED2, MICHAEL MICHAEL KORS, LUMBERJACK, SCHOLL, PONS QUINTANA, MICHAEL KORS, BIBI LOU, PAS DE ROUGE, GUESS.

Черевики на підборах

botinki-2015-2016-goda-women (5)
На фото черевики з колекцій 2017 року: MAKI UEHARA TOKYO, черевики на шнурівці і на підборах FRANCESCO MORICHETTI, чорні шнуровані черевики на підборах STUART WEITZMAN, REPLAY, HOGAN, черевики на стійкому каблуці VIC MATIE ', HOGAN, PRIMADONNA, EMPORIO ARMANI.

Чоботи на šnurovke

botinki-2015-2016-goda-women (3)

На фото жіночому черевики: KARL LAGERFELD, черевики зі шкіри з імітацією шкіри змії BRUNO BORDESE, сірі черевики JIL SANDER NAVY, армійські черевики USPOLO ASSN., AUSTRALIAN, черевики з в'язаній вставкою LE CROWN, GEOX, BUTTERO, шкіряні черевики на грубій підошві OSVALDO1956.

Жіночі байкерські черевики

botinki-2015-2016-goda-women (4)

На фото байкерські черевики з колекцій магазинів: черевики з чорної шкіри з ремінцями MAURO GRIFONI, DIESEL, черевики з шипами JEFFREY CAMPBELL, REPLAY, FRATELLI KARIDA, CAFèNOIR, CORVARI, BIKKEMBERGS, черевики на грубій підошві з позолоченим носком BRUNO BORDESE.

Високі жіночі черевики на шнурівці

botinki-2015-2016-goda-women (1)
На фото черевики з колекції брендів: PIERRE BALMAIN, високі черевики на шнурівці з захисним принтом PRIMADONNA, замшеві черевики на підборах OXS, замшеві черевики з декоративною ланцюжком GEOX, шкіряні берці DOCKSTEPS, черевики з лакової шкіри з тисненням під крокодила LEONARDO PRINCIPI, замшеві черевики на хутрі BUTTERO, чорні замшеві черевики MALLY, замшеві черевики NDC MADE BY HAND.

низькі черевики

botinki-2015-2016-goda-women (2)
На фото черевики: черевики болотного кольору SAM EDELMAN, бежеві черевики MANILA GRACE, чорні черевики з ефектом потертостей BEST +, черевики з хутряними вставками CUPLÉ, NDC MADE BY HAND, з чим носити низькі черевики LEONARDO PRINCIPI.

Як носити черевики?

Подивіться на фотографіях, як стильно поєднувати взуття такого плану з одягом в цьому сезоні. Зверніть увагу на те, як модно носити високі черевики і півчобітки. Зверніть увагу на те, як модно носити високі черевики і півчобітки. Їх верх завжди повинен бути відкритий, а значить, вибираємо джинси (або штани) які закінчуються трохи вище того місця, де починаються черевики. Або ж заправляємо джинси в черевики. Або носимо черевики з колготками та шкарпетками.

З чим носити жіночі черевики

Переглядів: 782 | Додав: Счастлив | Теги: осінь зима 2017, взуття, як носити, жіноче взуття, черевики / напівчеревики, осіння взуття, осінь зима 2016, ТОП кращих, туфлі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar