Головна » 2016 » Грудень » 24 » Снуд або шарф-труба
23:21
Снуд або шарф-труба

блискуча нитка-коло-шарф по-заповідного

 

Блукаючи по магазинам в ТК Пітера з коляскою, звернула увагу, що більшість брендів представили в цьому сезоні модний аксесуар - снуд - кругової шарф або шарф-труба . Він був актуальний ще в минулому році, але в Росію все модне приходить з помітним запізненням з Європи.

Зазвичай снуд - це широкий в'язаний шарф , зшитий з одного боку. Рідко побачиш, щоб його в'язали вкруговую. Снуд універсальний, підходить як жінкам, так і чоловікам.

На відміну від звичайного шарфа, снуд прекрасно виглядає, як головний убір. Так само його можна носити на шиї з шапкою. Снуд підходить як до спортивної, так і класичної одязі.

І все ж, об'ємний і досить широкий снуд щільно НЕ намотав собі на горло в мороз, на відміну від звичного шарфа. Як мені здається, снуд - більше модний аксесуар , що доповнює ваш образ.

kak-nosit-snood

Зараз снуд або шарф-трубу можна купити в багатьох магазинах по досить демократичній ціні - від 399 рублів і вище. Ціна буде залежати від бренду, самого матеріалу (вовни, віскози, хутра і т.д.), в'язки і оформлення (наприклад, паєтками).

Але я вирішила для себе, що вдома є нові нитки, значить, потрібно самій зв'язати модний снуд так, щоб він був індивідуальним і неповторним

Переглядів: 479 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar