Головна » 2016 » Вересень » 29 » Недорогий одяг для повних жінок
17:23
Недорогий одяг для повних жінок

Красива одяг для повних жінок в інтернеті і роздрібної мережі «Примадонна» стала дешевше і тому доступнішим! Відома по всій Росії і в Білорусії компанія по виробництву жіночого одягу великих розмірів «Знатна дама» оголошує знижку на всю продукцію 30%.

Продукція бренду створюється в розмірному діапазоні 50-70. На озброєння колективу взяті кращі традиції радянської фабричної культури: хороші тканини, стабільну якість, відповідальність, невисокі ціни. Наприклад, блузка великого розміру обійдеться вам в 790 рублів. А куртка або пальто від 2600 рублів.

Купити жіночий одяг великих розмірів недорого в інтернет-магазині для повних дам - ​​Google Chrome 14.09.2016 181402

 

Лекала бренду - продукт професійного праці команди модельєрів. В асортименті тільки вдалі моделі, що приховують недоліки і підкреслюють плюси жіночої фігури.

Компанія розширила можливості і забезпечила точки роздрібної торгівлі постійним потоком товару. Одяг «Знатна дама» продається за цінами, нижчими за середні по ринку на 30%. Завжди є пропозиції в розділі «Знижки» . Доставка одягу здійснюється післяплатою з можливістю повернення товару і грошей.

Для оптових і спільних закупівель

На сайті компанії зручно оптом купувати жіночий одяг великих розмірів. Вам забезпечені комфортні умови закупівлі та мінімальні ціни! Немає необхідності викуповувати весь розмірний ряд моделі - компоновка партії на ваш розсуд. Стартова ціна оптової закупівлі 10 000 рублів. Ви можете робити покупки як від фізичної особи, так і від юридичної.

Ми надамо вам кредит і бездоганну якість одягу без обмежень!

Партія товару або окрема річ вартістю від 3000 рублів може бути оформлена в кредит. Колекції жіночого одягу, білизни та аксесуарів регулярно оновлюються. Моделі шкарпетки, зручні, для буднів і святкових випадків. У сегменті товарів для корпулентний дам цей одяг - оптимальне поєднання високої якості, низької ціни і стильного дизайну. Заходьте і вибирайте одяг своєї мрії без обмежень по розмірній сітці!

Переглядів: 734 | Додав: Счастлив | Теги: мода для повних, одяг великих розмірів, новорічні сукні, повсякденні сукні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar