Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні кольори в одязі сезону весна-літо 2017 року
21:30
Модні кольори в одязі сезону весна-літо 2017 року

Щоб слідувати за вічно мінливої модою, найправильніше починати з вивчення того, які найбільш популярні модні кольори були обрані дизайнерами для своїх колекцій одягу на 2017 рік. На думку експертів в галузі моди, найбільш часто можна зустріти вінтажний коричнево-бордовий відтінок або, правильніше сказати, тон « марсала ». По крайней мере, провідні дизайнери зі всього світу активно використовують саме цей колір в своїх колекціях.

Як не дивно, але і мода минулих часів в цьому році особливо актуальна. Вважається, що вищевказаний відтінок буде відмінно виглядати, якщо його використовувати в поєднанні зі стилем сімдесятих років минулого століття. А це гірчичний, пісочний, темно-синій, баклажановий. По суті, саме сімдесяті роки є основним трендом нинішнього сезону. Це стосується практично всіх сфер, на яких найбільш сильно впливає мода - декору, одягу і косметики.

Але не варто тільки думати, що модний колір в цьому році лише один. На п'єдесталі опинилися також різні барвисті квітково-рослинні принти - це, зокрема, трояндочки, маки, польові та інші види квітів. Цілком природно зараз виглядають також і більш лаконічні варіанти у вигляді смужки, клітини і чітко окреслених геометричних фігур.

Звичайно, навряд чи хтось обмежить модницю у виборі кольору, проте увагу можна звернути також і на мережива різних відтінків, в яких виріб може бути виготовлене як повністю, так і частинами.

Подивимося на фото найпопулярніші відтінки наступаючого весняно-літнього сезону, дізнаємося з таблиці з якими квітами їх найкраще поєднувати, а також проголосуємо за улюблений відтінок 2017 года!

Марсала

modnii-svet-2015 (1)

Підходять до нього відтінки:

колір

жовтий

Модний відтінок жовтого - календула

Підходять до нього відтінки:

темно жовтий

Morkovnиy свіжі

svet-2015 (1)

Підходять до нього відтінки:

Відповідні відтінки до морквяного кольору

Травнева зелень

colors2015 (2)

Підходять до нього відтінки:

Відповідні відтінки до світло-зеленого

хакі

svet-2015 (2)

Підходять до нього відтінки:

Відповідні відтінки до хакі

Темно синій

sveta2015 (1)

Підходять до нього відтінки:

Відповідні відтінки до темно-синього кольору

Синьо-зелений

modnii-svet-2015 (2)

Підходять до нього відтінки:

Відповідні відтінки до синьо-зеленого кольору 

Всі відтінки червоного

червоний

пастельні відтінки

З пастельних відтінків популярні як відтінки йдуть в холодну частину колірного спектру (лимонний, лаймовий, бузковий, бузково-рожевий, блакитний), так і теплі відтінки рожевого, персикового, тілесного, лососевого і жовтого.

colors2015 (4) 

білий

colors2015 (1) 

Беж і пісок

colors2015 (5)

Квітковий принт

sveta2015 (2) 

Популярні малюнки на тканинах

  • квіти
  • смужки
  • абстрактні фігури
  • клітина вище
  • клітина мадрас
  • анімалістичні принти
  • принти, що імітують шкури африканських тварин
  • етно орнаменти

друк

Переглядів: 575 | Додав: Счастлив | Теги: пастельные оттенки, красный, модные цвета, весна лето 2017, марсала, Зеленый, мода 2017, модная палитра, Розовый, золотой/желтый | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar