Головна » 2016 » Грудень » 24 » Модний класичний гардероб
23:18
Модний класичний гардероб

Використовуючи одяг класичного стилю, завжди можна скласти модний гардероб.

У жіночому гардеробі класичний стиль займає особливе місце. У перекладі з латині, слово «класичний» означає «зразковий» .

Такий одяг відрізняється винятковою якістю, строгим кроєм, відсутністю декору і мінімумом деталей. Вона універсальна і лаконічна, а томуне суттєво залежить від моди.

класичний стильУніверсальний набір жіночого одягу класичного стилю включає англійський костюм, який складається з прямої або злегка розкльошені спідниці і жакета, брючний костюм в тому ж стилі, кілька жакетів, які гармоніюють за кольором з костюмами, сукня-футляр. До цього набору буде потрібно кілька блузок, однотонних і кольорових, а також джемперів для прохолодних днів.

Складаючи базовий класичний гардероб , зручно вибрати найбільш підходящу, для особливості своєї зовнішності, колірну гамму. Головне правило, яке варто дотримувати - вибирати товари якісні і враховувати гармонію кольору при складанні костюма. При цьому базовий набір класичного одягу повинен мати ідеальний крій та точно відповідати особливостям фігури. Важливим є також виняткову якість тканин.

класичний стильВ цей основний набір одягу можна швидко внести зміни, у відповідність з поточними модними тенденціями. Наприклад, цього літа гостро модним вважається футуристичний стиль . Підібравши до костюму блузку футуристичної забарвлення, з орнаментом з кіл, зигзагів, трикутників, ви будете виглядати модно і елегантно.

Цього року актуальний стиль мінімалізму , який притаманний класиці, але при цьому поєднується вузький низ і більш об'ємний верх. Наприклад, до класичної спідниці або штанів можна підібрати новий просторий кардиган. Реалізувати більше можливостей покупок при обмеженому бюджеті, можна буде, якщо скористатися пропозиціями сайту http://www.cuponation.ru/laredoute-promokod .

Особливість класичного стилю в тому, що такий одяг можна носити і в офісі, і в якості парадного костюма. Слід тільки правильно розставити акценти, вибравши відповідні аксесуари і поєднання предметів одягу.

Наприклад, сукня з піджаком - прекрасний варіант офісного одягу. Якщо ту ж сукню доповнити ефектною біжутерією або поясом, надіти туфлі на високих підборах, то можна скласти ошатний ансамбль. У поточному сезоні, наприклад, модними є яскраві, агресивні аксесуари. При цьому в одязі використовують приглушені, непомітні кольори, відповідні класичного стилю.

класичний стильДуже важлива для іміджу жінки взуття . Для класичного стилю найбільш характерні туфлі-човники. Від моди залежить висота і форма їх каблука. Наприклад, сьогодні найбільш актуальний не надто високий каблук квадратного перетину.

Підібравши нові модні туфлі до своєї англійської костюму і відповідну блузку, ви будете виглядати стильно і сучасно. Для святкового вбрання можна підібрати, до класичного плаття-футляру, елегантні, гостро модні в сезоні 2017 року туфлі на прозорому підборах> і стильні аксесуари. Ефектний вигляд буде забезпечений.

Таким чином, з невеликими витратами, можна постійно модифікувати і оновлювати свій класичний гардероб.

 

Переглядів: 479 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar