Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Модний інстаграм: у фокусі цікаві речі місяці з магазинів одягу
08:44
Модний інстаграм: у фокусі цікаві речі місяці з магазинів одягу

Наш редактор пройшов по модних магазинах і сфотографував речі, які заслуговують на вашу увагу. Це і одяг, і взуття, і аксесуари. Що цікавого є на полицях модних магазинів прямо зараз? Інстаграмміруем вам про результати!

Запросити нашого редактора для фотографування речей у вашому магазині, можна написавши на адресу редакції. Це безкоштовно, але вибір магазинів на розсуд редакції.

У новій колекції Mango шанувальники богемного і східного стилю надутий для себе все необхідне. Це і розшиті етно-орнаментами клатчі, і стьобані жакети з східними принтами, і металеві прикраси в циганському стилі. Додайте перед виходом щось одне, і ваш образ засяє новими фарбами.

Instagram 2015

 

У магазині Marks & Spencer нашу увагу привернули сумки універсальних відтінків , які підійдуть буквально до всього літнього гардеробу, а також значна кількість одягу з льону. Груба текстура льону зараз в моді, крім того, льон володіє великою кількістю унікальних властивостей, корисних для здоров'я нашої шкіри. Ви можете підібрати шорти, штани, блузки та сукні з льону.

Instagram-.

У магазині  Stradivarius ви знайдете великий вибір жіночої молодіжного одягу, модні моделі взуття з дуже доступними цінами (особливо в період розпродажів) і великий вибір аксесуарів від шийних хусток і сумок до прикрас.

-Instagram

У літній колекції Pull & Bear нас привернув великий вибір футболок із забавними принтами і дуже стильні сумки з текстилю.

Instagram--

У магазині Zara , як завжди, багато цікавого, але замшеві клатчі з ефектом градієнту - поза конкуренцією!

Instagram-взуття

У магазині Zolla є вибір модної біжутерії в етно і бохо стилях. Ціни близько 400 рублів. А в чоловічій колекції велика кількість речей з натуральної бавовни і льону.

Instagram-

У магазині Oysho складно сфокусуватися на чомусь одному. Приголомшливі пляжні сумки і одяг, великий вибір літнього взуття і нижньої білизни.

Instagram

Переглядів: 762 | Додав: Счастлив | Теги: модний інстаграм, сумки, футболки, намиста / кольє, еспадрільі, біжутерія, весна літо 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar