Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні жіночі зачіски 2017 на фото
21:47
Модні жіночі зачіски 2017 на фото

У цій статті ми вибрали і описали самі модні зачіски 2017 року . Це і максимальна наближеність до природності, і великі шовковисте локони, і модні хвости, і багато іншого. Але головний наголос робиться на фарбування в натуральний тон волосся. Чим складніше і багатогранніше колір волосся, тим простіше повинна бути сама укладка.

Деякі дівчата і не підозрюють, що їх повсякденна укладка і є найгостріший тренд сезону. Гладке волосся, косий або прямий проділ - ось головний девіз літнього сезону 2017 року . При цьому волосся повинне світитися здоров'ям і чистотою.

volosi

 

Не менш популярні легкі, недбалі локони . Для їх створення потрібні засоби укладань нового покоління - вони непомітні на волоссі, ніби відсутні зовсім. Вони доречні на волоссі будь-якої довжини і що більш важливо, ідеально підходять як для повсякденного виходу, так і для більш урочистого.

pricheska

Трохи більше хитромудра модна зачіска є всі ті ж розпущене волосся з одним яскравим акцентом. Дві тонкі пасма, що йдуть від скронь, з'єднуються на потилиці тоненькою гумкою, точь-в-точь як у шкільні роки.

Якщо розпущене волосся не ваша пристрасть, то сучасна укладання «кінський хвіст» допоможе залишатися модною. Особливо якщо гумка буде захована під пасмом або підібрана точно в тон до кольору волосся.

зачіска 2015

Численні пучки можуть бути ідеально «прилизані» або художньо розпатлані. Подивіться, який з них найбільше вас прикрасить. З «високим» пучком довжина шиї ставати просто феноменальною. Але до нього потрібна балетна фігура і постава.

зачіска пучок

Відрізати чубок чи ні? Не сьогодні! Але якщо сильно хочеться приміряти на себе образ з чубчиком , то можна вдатися до оригінальної ідеї минулого сезону, яка не залишає подіум і сьогодні. Йдеться про пасма волосся, яка імітує косу чубок, коли її зачісувати на протилежну сторону чола.

І звичайно, коси . У новому сезоні рекомендується додати максимум природності, що досягається за рахунок ослаблення плетіння. Або ж навпаки - тугі багатоярусні коси, що створюють фантазійний образ.

Фото модних зачісок 2017 від законодавців моди

Розпущене хвилясте волосся, саме така повсякденна укладка найбільш популярна у зірок і моделей. Серед них Алекса Чанг (центральне фото), Міранда Керр, модний блогер Vanja Milicevic.

зачісок-Leto

Універсальний пучок або кінський хвіст не менш улюблені моделями.

зачісок-зачісок

Густі прямі волосся з проділом по центру - вічна класика. Не варто домагатися від волосся ідеальної гладкості, а ось над обсягом і блиском волосся доведеться потрудитися.

зачісок-15

Коротке волосся так само залишають простір для експериментів. Дивимося на фото цікаві ідеї укладання короткого волосся від модних блогерів і зірок першої величини.

зачісок-2015 року

Зірки з короткими стрижками

зачісок зірки 

На фото зірки: прекрасна блондинка Clemence Poesy, асиметричний боб Keira Knightley, розпатланий боб Dianna Agron,  коротка стрижка Jennifer Lawrence,  рваний асиметричний боб Scarlett Johansson, Ginnifer Goodwin,  хлоп'яча стрижка від Emma Watson,  коротке волосся від Carey Mulligan.

Переглядів: 629 | Додав: Счастлив | Теги: колір волосся, волосся, укладка волосся, модний макіяж, зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar