Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні жіночі плащі на 2017 рік: фото, де купити
21:28
Модні жіночі плащі на 2017 рік: фото, де купити

Спостерігаючи за сучасною модою , досить важко пройти повз таку її частини, як модні плащі (тренчі) . В цьому році цілком природно носити плащі, злегка накинутим на плечі - точніше, актуальні дуже легкі і прості моделі. Вони виглядають, немов вуаль або, можливо, немов легка «накидка» на тендітних жіночих плечах.

Правда, в моді також і більш щільні, традиційні тканини. При цьому у таких плащів немає ніяких гудзиків і аналогічних їм елементів - сучасні плащі служать для того, щоб ними можна було загорнутого, використовуючи лише широкий ремінь.

У цьому році дизайнери провели досить багато експериментів, і сьогодні активно фігурують не тільки моделі без ґудзиків, а й без комірів і лацканів. Своєрідний мінімалізм обробки при незвичайному крої, що має закруглені або виступаючі під кутом деталі плаща. Можливий також асиметричний низ або незвичайна тисне тканину, наприклад.

Тільки не варто думати, що класичні плащі і тренчі вже вийшли з моди. Вони теж займають гідне місце в колекціях іменитих дизайнерів. Однак тепер цей вид одягу став більш веселим і, можливо, навіть кілька несерйозним. Вийшло це в результаті використання фантазійного принта, аплікації та оригінальною помітною вишивки.

Як базового варіанту вибирайте двобортний тренч з бавовни пісочного, бежевого, синього відтінку довжиною до коліна. Такий плащ завжди буде доречний і ніколи вас не підведе.

Фото модних плащів з колекцій 2017 року

траншея

 

траншейного 2015

Де купити модні плащі в 2017 році?

Плащі за доступною ціною 

Плащі, які пропонують нам бренди мас-сегмента на 2017 рік. Ціни від 2500 до 7000 рублів.

тренчкот 2015

дорогі плащі

Плащі, які пропонують нам бренди люкс-сегмента на 2017 рік. Ціни від 20000 рублів.

пальто

 

траншею 2015 Vesna

Переглядів: 604 | Додав: Счастлив | Теги: ботильйони, ТОП кращих, пальто, білий / беж, тренч / плащ, мода 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar