Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Модні жіночі куртки осінь 2017: фото, де купити
18:35
Модні жіночі куртки осінь 2017: фото, де купити

Напевно тим, хто по-справжньому стежить за трендами осіннього сезону, буде цікаво дізнатися, як виглядають модні жіночі куртки наступаючого сезону і де їх можна купити. У цій статті ми покажемо самі модні моделі курток , представлені на подіумах осінньо-зимового сезону 2017 року , і дамо координати місць, в які варто навідатися в пошуках куртки своєї мрії.

Основні моменти на які варто звернути увагу при виборі куртки , це її призначення, ваш стиль і ваш спосіб життя. Якщо вам потрібен захист від вітру, в період ранньої осені, то вибирайте продувається вітровку або парку з підкладкою, що відстібається. Якщо вам потрібен захист від холоду і снігу, то вибирайте дуті куртки з нейлону або куртки пуховики. Якщо вам потрібно логічне доповнення до вашого образу в богемному або рок-стилі, вибирайте шкіряну косуху. Моделі курток дуже різні, саме тому варто мати хоча б ці три варіанти в своєму гардеробі .

Модні моделі курток на фото

Особливо затребувані в цей раз куртки з леопардовим відтінком, який взяли на озброєння багато провідні дизайнери. До слова, взагалі різні анімалістичні принти дуже актуальні в цьому сезоні. Крім них популярні вставки з різного хутра, куртки зі шматочків шкіри в стилі печворк, куртки з повсті і стьобані куртки.

kurtki-osen-2015

 

Також модно виглядають в цьому році куртки в стилі hunter , які досить практичні і мають темно-зеленим або коричневим кольором. Особливістю таких курток є те, що у них дуже багато кишень, а на додаток талія виділяється за допомогою пояса. Цей варіант дуже сподобається тим, хто любить спокійні і скромні відтінки в одязі. Якщо така куртка у вас вже є, зверніть увагу на оригінальні моделі незвичайних квітів або на парки з хутром яскравого забарвлення.

kurtki-2015-2016

Ще цілком природно виглядають в цьому сезоні куртки, що володіють круглими рукавами . Подібний одяг виглядає вельми незвично, тим більше що лінія плечей завдяки їй злегка закруглена. Такий варіант підійде тільки високим дівчатам з модельною фігурою.

2015 osen

У гардеробі модниць в цьому році можуть бути також і дуті курточки разом з пуховиками - не варто поспішати з висновками, адже в цьому році вони кардинально змінили свій зовнішній вигляд. Зокрема, зараз у них кілька облягає форма і акцент тут робиться на пояс, що красиво виділяє талію і дозволяє зробити багато інших, що поліпшують фігуру, перевтілень. Все так же в моді куртки  бомбери з овчини і короткі хутряні курточки яскравих відтінків.

Де купити модні куртки на осінь?

Куртки з колекції  Rick Owens

kurtka

Куртки з осінньої колекції  H & M

kurtki-osen

Куртки з осінньої колекції  Mango

kurtki-2015-2016 (2)

Куртки з осінньої колекції  Vince

kurtka-2015 osen

Куртки з колекції магазину ASOS

кокон

Куртки з осінньої колекції  Mackage

parka

Переглядів: 823 | Додав: Счастлив | Теги: осінь зима 2017, парки / аляски, пальто, жакети / піджаки, що модно, мода 2017, хутро / шуби, куртки / вітровки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar