Головна » 2016 » Вересень » 29 » Модні жіночі чоботи осінь-зима 2016-2017 року (50 фото)
17:21
Модні жіночі чоботи осінь-зима 2016-2017 року (50 фото)

Список необхідних покупок на прийдешній сезон включає в себе пункт з новими осінніми чобітьми . Актуальні моделі змінюються регулярно, що доставляє особливе задоволення істинним прихильницям красивого взуття. Але дещо залишається незмінним. В осінньо-зимовому сезоні все так само популярні чоботи в жокейському стилі на плоскому каблуці, чоботи на танкетці, витончені і облягаючі ногу чоботи-панчохи (або чоботи-гольфи), а також класичні чоботи на високих підборах. Який сезон поспіль ми спостерігаємо бум популярності на високі чоботи-ботфорти. Такі чоботи довжиною вище колін і, найчастіше, виконані із замші, атласу, текстурованою шкіри, шкіри пітона і крокодила. Почніть з моделей на середньому каблуці і поступово беріть нову висоту в моделях на платформі.

Все чоботи і півчобітки практично дослівно цитують модні тренди сезону, що наступає . Це стиль мілітарі, мінімалізм, стиль 70-х, 80-х і 90-х років, чоловічий стиль і етно-стиль. Кольори модних чобіт переважно чорні та коричневі, з невеликими яскравими вкрапленнями фіолетового, гірчичного, червоного і оливкового кольорів. У цій статті ми розглянемо на фото найактуальніші моделі жіночих чобіт осінньо-зимового сезону 2016-2017 року , що з'явилися на подіумах і в магазинах, а також дізнаємося з чим їх модно носити.

Якщо ваша фігура далека від модельної, зверніть увагу на класичну модель чобіт на середньому каблуці, довжиною до колін або трохи вище. Такі чоботи прикрасять будь-ноги і зроблять їх практично ідеальними. Активним дівчатам радимо звернути увагу на чобітки в байкерському стилі, які ідеально будуть виглядати як з джинсами, так і з легінсами. А прихильницям недбалого шику, припадуть до смаку чоботи для верхової їзди, які ми носимо з обтягують легінсами або спеціальними брюками.

Класичні моделі жіночих чобіт на осінь

Базова модель чобіт довжиною до коліна на прямокутному підборах, є, мабуть, в кожному жіночому гардеробі, а наймодніші моделі цього сезону на фото перед вами.

sapogi-osen-2016 zima-2017 (4)

 

На фото (натисніть, для збільшення): замшеві чоботи зі шнурком Casadei, класичні чоботи з чорної шкіри Saint Laurent, фото з показу Markus Lupfer, чорні чоботи з широкою халявою Salvatore Ferragamo, чоботи з бежевою шкіри Casadei, замшеві чоботи Sebastian Milano, класика від Saint Laurent.

 

Ботфорти і чоботи-панчохи

Ботфорти  - це кавалерійські чоботи з високими халявами, що мають нагорі пришивних клапани (розтруби), що закривають коліно. Ботфорти продовжують утримувати першість серед актуальних моделей. Секрет популярності криється в різноманітті варіацій, що дозволяє підібрати модель прикрашає будь-ноги. Ботфорти можуть бути як на високому каблуці, так і на плоскій підошві. Ботфорти осіннього сезону, як правило, закривають коліно і розширюються догори, мають темний відтінок похідний від коричневого, чорного, бордового, синього, фіолетового кольору.

sapogi-osen-2016 zima-2017 (1)

На фото: червоні замшеві ботфорти Gianvito Rossi, чорні шкіряні ботфорти Gianvito Rossi, замшеві ботфорти Prada, ефектні чоботи з бахромою винного відтінку Aquazzurra, сірі ботфорти на підборах Agnona, образ з чобітьми Stuart Weitzman.

Високим і струнким дівчатам в цьому сезоні пощастило найбільше. На їх ніжках ідеально виглядатимуть трендові чоботи-панчохи . Вони повторюють контур ніг і добре поєднуються з міні-спідницею на нічній вечірці. Чоботи-панчохи відрізняються від ботфорт тим, що не мають розтрубів, вони гладкі, щільно облягають ногу, і можуть бути самої неймовірної довжини аж до стегон. Край таких чобіт не повинен бути видно з під одягу, уявіть, що це шкіряні або замшеві панчохи, від цього і відштовхуйтеся при створенні модного образу. Виконано такі чоботи з найрізноманітніших матеріалів (замша, шкіра, текстиль).

sapogi-osen-2016 zima-2017 (5)

На фото: чоботи-панчохи з показу Balmain, високі чоботи на шнурівці Proenza Schouler, світлі замшеві чоботи-панчохи на плоскому каблуці Jimmy Choo, чоботи-панчохи з космічним принтом Valentino, чоботи-панчохи Balmain, ефектні чоботи з синього оксамиту Aquazzura, чоботи Stuart Weitzman.

чоботи жокейські

Один з найбільш модних трендів сезону - чоботи для верхової їзди або жокейські чоботи. Прикмети модних жокейських чобіт: плоский каблук, високу халяву (часто з розтрубом), чорний і коричневий колір, наявність потертостей або, навпаки, сліпуче очі глянець. З декоративних прикрас можлива: шнурівка, шипи, ланцюжки, шпори або стандартні ремінці. Модними вважаються грубі чоловічі чоботи на струнких жіночих ніжках. Їх відрізняє низький каблук або його повна відсутність, широке халяву, груба шкіра або агресивний декор. Так само неймовірно модні ефект потертості. Хода стає впевненою, а володарка такої, бувалої, пари, вразить своїм чином не одного ковбоя.

sapogi-osen-2016 zima-2017 (2)

На фото: чоботи з декоративною пряжкою Alberta Ferretti, чорні чоботи Prada, образ з жокейський чобітьми Ariat, Dolce & Gabbana, Sergio Rossi.

Чоловічий стиль

Чоботи в військовому, байкерському і рок-стилі носимо з відповідною одягом, але не перегинаємо палицю. У будь-якому з варіантів варто пам'ятати просте правило: ми бачимо частина ноги від краю чобіт до краю одягу. А це значить, що нога повинна бути голою або ж в щільно обтягуючих її джинсах (легинсах, колготках).

sapogi-osen-2016 zima-2017 (6)

На фото: шкіряні напівчоботи з гострим носком Isabel Marant, чоботи Isabel Marant, замшеві ботфорти захисного кольору Casadei, ботильйони з ремінцями See by Chloé, фото з показу Louis Vuitton, напівчоботи Gucci.

Чоботи на танкетці

Гостроносі чоботи на елегантній танкетці - ще один тренд взуття осіннього сезону. Вони ідеальні для тривалих прогулянок завдяки хорошій стійкості, якої не може похвалитися шпилька.

Жіночі півчобітки на осінь-зиму 2016-2017 року

Якщо для Ботильон стало занадто холодно, а для зимових чобіт ще занадто жарко, то на допомогу прийдуть елегантні півчобітки . Втім, вони можуть бути не такими вже й елегантними. Наймодніші моделі високих Ботильон під леопарда, сріблястих, грибних і винних відтінків з безліччю ремінців функціональних і декоративних. Або ж навпаки, освіжаюче мілімалістічних. Модні півчобітки, як правило, щільно облягають ногу, фіксуючи її шнурівкою або еластичною вставкою. Вони ідеально підійдуть під осінні трохи завужені брюки. Але є варіанти і широких напівчобітків. Такі варто носити з обтягують джинсами. Контрастні вставки, ремінці, тупий (віддалено нагадує копита) або гострий носок - вітаються.

sapogi-osen-2016 zima-2017 (3)

На фото півчобітки: чорні замшеві від Tom Ford, чоботи тілесного кольору Derek Lam, колорблок чобітки Casadei, чорні лакові півчобітки Sonia Rykiel, ковбойські півчобітки з трикутним каблуком Isabel Marant, René Caovilla, Chloé, золоті півчобітки Michel Vivien.

Жіночі черевики

Жіночі черевики в цьому сезоні більше схожі на чоловічі. Ковбойський і байкерський стиль , потертості, ремінці, шпори, заклепки ...

sapogi-osen-2016 zima-2017 (7)

На фото: черевики Silvano Sassetti, сріблясті черевики з пряжками Jimmy Choo, напівчоботи Toga, чорні черевики Saint Laurent, жовті черевики Guidi, фото з показу Alexander Wang.

Декор модних чобіт

Чоботи в цьому сезоні можуть бути багато декоровані камінням, кристалами, перлами. З принтів популярні геометричні, квіткові і тваринні принти. Дорогі матеріали, такі як: оксамит, парча, хутро, також можуть бути використані при виробництві чобіт. Зверніть увагу на чоботи розшиті вручну, це справжній витвір мистецтва.

sapogi-osen-2016 zima-2017 (8)

На фото: Maison Margiela, Marc Jacobs, чоботи з показу Balenciaga, чоботи-панчохи з вишивкою Laurence Dacade, леопардовий принт Stella McCartney, Saint Laurent.

Переглядів: 1572 | Додав: Счастлив | Теги: взуття, жіноче взуття, черевики / напівчеревики, напівчоботи, осіння взуття, мода 2017, ботильйони, осінь зима 2016, ботфорти, мода 2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar