Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні жіночі брюки 2017: фото, з чим носити
21:48
Модні жіночі брюки 2017: фото, з чим носити

Які модні жіночі штани нам приготував наступив сезон? Різноманітні, комфортні, сексуальні і універсальні.

Найголовніші брюки сезону - це модель брюк прямого крою . Класичні прямі брюки в новому сезоні потрібно доповнити прозорою блузкою або вільним джемпером. Штани в чоловічому стилі з костюмної тканини - все так само популярні. У цьому сезоні вони можуть бути дуже широкі або завужені до низу. Якщо у вас струнка фігура і відмінний смак, то ви, безумовно, оціните цей тренд і правильно його піднесете.

Усеин-2015

 

2015 Усеіна

Вузькі прямі штани і штани дудочки з щільного матеріалу передбачається носити з комфортним трикотажним светром . Варто також відзначити, що в якості матеріалу для прямих брюк можна взяти не тільки костюмну шерсть, але також денім, вельвет, оксамит і інші приємні за текстурою тканини.

bruki-2015 жінки

Обтягуючі по всій довжині ніг штани скинни   для ідеальної фігури - це наступний модний тренд. Обов'язкова деталь для такої моделі - кишені, отже, необхідна невелика свобода в області стегон. У цьому сезоні обтягуючі брюки найчастіше зшиті з джинсової тканини, трикотажної або зі шкіри. Не забувайте до таких штанів «додати обсягу» у верхній частині.

Вузькі штани

Для сміливих дівчат мода приготувала два варіанти. Модель з минулого сезону - широкі укорочені брюки ( брюки-кюлоти ) і актуальний з 80-х років фасон ( брюки-банани ) з об'ємом в області стегон. Бажано поєднувати такі брюки з короткими светрами, що створить модний контраст. А штани з костюмної тканини носимо з блузками і жакетами.

використання Fason  

Брука-żeńskie

Що стали вже звичними, укорочені брюки звужені до щиколоток (силует витягнутий трикутник), носимо як зазвичай. Туфлі на каблуках або балетки, оголена кісточка, штани і практично будь-який верх від футболки до светри. Головне, не надягайте під них капронові колготки тілесного відтінку.

bruki-жінки

Новинка сезону, ідеальна для особливих випадків, абсолютно не підходить для повсякденного використання в холодну пору року. Це брюки з прозорих, ніжних, шовкових тканин. Кращий супутник для них - це самий м'який і затишний светр і приємна компанія.

Крім того, не приховуємо в глибини шафи  трикотажні моделі брюк з минулих модних колекцій. А якщо будемо купувати нові, то в обов'язковому порядку приміряємо стьобані тренувальні штани.

trikotaz-bruki

А до наявних улюбленим шкіряним штанів підберемо аналогічний за кольором і матеріалом верх для створення стильного образу. Менш радикальні модниці підберуть до шкіряним штанів в'язаний светр або вільну по фігурі футболку / блузку.

Bruce на кокон 

Переглядів: 754 | Додав: Счастлив | Теги: кофти, як носити, широкі брюки, блузки, джинси, вузькі штани, брюки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar