Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні сумки весна-літо 2017 на фото
21:35
Модні сумки весна-літо 2017 на фото

Модні сумки весняно-літнього сезону 2017 року прийнято недбало тримати в руці або носити на плечовому ремінці. Хороша новина для любителів чистих форм, зокрема, і мінімалізму, в цілому, більшість представлених дизайнерами сумок максимально функціональні і мінімально декоровані.

Матеріали, з яких зроблені сумки цілком традиційні, це теляча шкіра, шкіра рептилій, замша, текстиль. Пляжні сумки виконані з парусини або сезаля. З незвичайних матеріалів можна відзначити гуму, неопрен, плексиглас. А ідеальна сумка на літо - це текстильна сумка з шкіряними вставками.

Сумки літнього сезону найбільш схильні до впливу загальних модних трендів. Таких як ретро, ​​етно тренд, рок стиль. Силуети модних сумок досить передбачувані, це і трапеція, і циліндр, і прямокутник, витягнутий як вертикально, так і горизонтально. Дуже популярні круглі сумки «шайби».

сумка шопер

sumki-2015 leto (5)

 

Сумка або косметичка?

sumki-2015 leto (2)

 

Сумка-конверт не виходить з моди вже який сезон, з нею прийнято з'являтися в суспільстві і на червоній килимовій доріжці. Різноманітних фактур, кольорів і відтінків, сумки-конверти підходять практично до будь-якого вбрання. Так само в моді сумка-гаманець, вона може бути шкіряна з дерев'яною окантовкою або текстильна з нашитим на ній паєтками і бісером в вінтажному стилі.

Якщо скласти узагальнений образ сумки сезону літо 2017 року, то це невелика за розміром сумка зі шкіри, білого, бежевого або сріблястого відтінку, яку потрібно елегантно тримати в руці.

вічна класика

sumki-2015 leto (6)

елегантна сумочка

sumki-2015 leto (1)

 

Сумка мішок

sumki-2015 leto (3)

весняний клатч

sumki-2015 leto (4)

 

модний рюкзак

bags2015 (1) 

50 відтінків пастельного

bags2015 (3)

 

Пляжні сумки

bags2015 (2)

 незвичайна сумка

sumki

На фото сумки з весняно-літніх колекцій 201 року:  Moschino, An Italian Theory, Dolce & Gabbana, Kotur, Burberry Prorsum, клатч з матрьошками Comme des Garçons, металева сумочка Anndra Neen, сумка колор блок Pierre Hardy, Paula Cademartori.

Модні сумки з показів весна-літо 2017

moda-sumki

На фото сумки з показів: ретро-сумочка Miu Miu, замшева сумка Chloé, Christian Dior, сумочка з шкіри алігатора і пітона Bottega Veneta, зелена сумка зі шкіри алігатора Jason Wu, Giorgio Armani, Valentino, Aigner.

Переглядів: 613 | Додав: Счастлив | Теги: сумки, клатчі, мода 2017, весна літо 2017 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar