Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні сукні сезону весна - літо 2017 року на фото
21:44
Модні сукні сезону весна - літо 2017 року на фото

У цій статті ми розглянемо всі самі модні кольори і фасони суконь , представлених в колекціях світових дизайнерів сезону весна-літо 2017 року.

Щоб бути в цьому році в тренді, досить знати, як виглядають актуальні сукні на весну літо 2017 року. Принти чорно-білого забарвлення актуальні, як ніколи. Чудові моделі з графікою виглядають досить вишукано, гармонійно і одночасно яскраво. При цьому класична гамма добре виглядає і в діловому стилі, і в якості вечірнього вбрання.

Прямий крій разом з фасоном безпосередньо до коліна або ж до середньої частини стегна можна помітити на всіх модних показах. Всі представлені моделі суконь досить універсальні, і тому їх із задоволенням можна доповнити ременями, цікавими прикрасами і модними хустками. Найкраще тут застосовувати аксесуари нейтральної гами, що дозволить їм гармонійно вписатися в загальний зовнішній вигляд.

У цьому сезоні знайшла своє відображення і мода сімдесятих років минулого століття. У моді все, що пов'язано з епохою хіппі і диско.  Всі максі-сукні мають простоту і легкістю - такий варіант ідеально підійде для спекотної погоди.

Щоб приховати недоліки фігури, можна використовувати лаконічне плаття практично «аморфного» виду, і яке володіє широким силуетом і довжиною буквально до середини стегна.

Подивимося на фото наймодніших суконь весняно-літнього сезону 2017 року:

Плаття в стилі богемний шик

богемний шик

 

Міні-сукні 

Міні-сукні на весняно-літній сезон можуть бути найрізноманітнішими. Це і сукні з заниженою талією в стилі 20-х років минулого століття, і сукні-бюстьє з об'ємною спідницею, і сукні овального силуету, і сукні А-силуети в стилі 60-х років.

vesna-leto-platya-2015 (3)

Плаття з пишною спідницею

leto-platya-2015 god (1) 

Трикотажні сукні

vesna-leto-platya-2015 (1)

асиметричні сукні

vesna-leto-platya-2015 (2)

Плаття зі шкіри та замші 

leto-platya-2015 god (2)

Повсякденні сукні

Як повсякденному основи можна взяти сукні лаконічного крою, наприклад, сукня-сорочку, плаття в стилі сафарі, трикотажне плаття або плаття футляр з бавовни або льону.

vesna-leto-platya-2015 (4)

Плаття в грецькому стилі

platya-2015 

Вечірні сукні сезону

platya-2015 vesna-leto (5)

platya-2015 vesna-leto (4)

Модні відтінки суконь на весну-літо 2017

Дизайнери в цьому сезоні застосували істотну частину кольорової палітри . Актуальні навесні пастельні відтінки і білий колір - на вершині колірного хіт-параду. Не менш популярні нейтральні деревні відтінки, відтінки піску і захисні відтінки. Якщо хочеться свята - вибирайте срібні або золоті сукні. Влітку можна стати більш яскравою і за рахунок одягу. Сукні яскравих жовтих, смарагдових і бірюзових кольорів, дозволять вам привернути до себе максимум уваги. Такі сукні краще вибирати смаглявим власницям контрастною зовнішності.

Сріблясті і золотисті сукні

platya-2015 vesna-leto (1)

Плаття з квітковим принтом

leto-platya-2015 god (3)

Плаття пастельних відтінків

platya-2015 vesna-leto (2)

Сукні яскравих кольорів

platya-2015 vesna-leto (3) 

Літні сукні в магазинах

letnie platya 2015

letnie platya

На фото сукні з літніх колекцій магазинів Mango, Zara.

Переглядів: 1068 | Додав: Счастлив | Теги: міні сукні, міді сукні, сукні, максі сукні, літні сукні, повсякденні сукні, мода 2017, коктейльні сукні, весна літо 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar