Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Модні стрижки 2016 року у фото
14:12
Модні стрижки 2016 року у фото

Говорячи про вишукану моді сезону, не можна не згадати модні стрижки 2017 року , представлені на подіумах. У цьому сезоні вони відрізняються своєю неординарністю, хоча і мають якийсь відгомін минулих років. Наприклад, в цьому році затребувана серед модниць всім відома стрижка каре, яка, за своєю суттю, підходить жінкам як з класично прямими, так і з безпосередньо кучерявим волоссям. Можна завити їх і гармонійно доповнити косою чубчиком. Затребувана сьогодні також і зачіска формату асиметричний боб, зроблена на основі стрижки каре (див. Фото нижче).

 

Одним з нововведень в області стрижок в цьому році є волосся, які прямі у самих коренів, але скручені вже ближче до кінчиків. Якщо такого різновиду укладання створена на волоссі невеликої довжини, то виглядати вона буде елегантно.

Якщо вивчати самі короткі стрижки , то актуальна в цьому році також і стрижка Пікс - цей варіант дуже добре йде дівчатам з довгою шиєю, дрібними рисами обличчя і чіткою лінією підборіддя. При цьому на голові добиваємося ефекту легкої розпатлана, адже укладання «волосок до волоска» давно вже не в моді.

Що стосується густих, але середньої довжини волосся, то до них краще застосувати всім відомий каскад. Довгі пасма стилісти в цьому році випрямляють або надають їм легку хвилястість. Зрештою, в моді 2016 року довге волосся і рваного виду зачіски, при виконанні яких, обрізаються ножицями волосся, скорочення в джгут.

Зачіски на модних показах 2016 року

pricheski 2016 (5)

Стрижка боб і Пікс - знову в моді в 2016!

pricheski 2016 (4) - копія

pricheski 2016 (7) - копія

Зачіски it girl і зірок для натхнення

pricheski 2016 (6) - копія

Переглядів: 594 | Додав: Счастлив | Теги: молодіжна мода, стрижки, модний макіяж, зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar