Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модні сарафани на літо 2017: фото, де купити
21:24
Модні сарафани на літо 2017: фото, де купити

Слідуючи за трендами сезону, важливо знати, як виглядають модні сарафани на літо 2017 року. Зараз актуальні сарафани середньої довжини або напівдовге, і виглядають вони дуже романтично. Це чудові літні вбрання, зроблені з досить тонких, легких і навіть кілька струмуючих тканин. Має місце бути і велика кількість додаткових деталей: рюші, складки, волани та багато іншого.

Особливо часто можна зустріти мереживо, яке по праву вважається одним з основних трендів цього року. Літній настрій, по суті, як раз і поєднується з цим елементом. Тому такий варіант відмінно підкреслить романтичність будь-якого наряду.

Дуже цікаво виглядають сарафани , виконані в білизняному стилі . Також є різні наряди, в яких використовуються кілька шарів легкого шифону та гіпюру в ансамблі з контрастним мереживом, що дає просто карколомний ефект. Такий чудовий наряд буде гарною підмогою на будь-якій вечірці або літньому торжестві.

За традицією сарафани робляться в ніжних пастельних відтінках , що дуже красиво виглядає в поєднанні з яскравими і помітними тонами. Наприклад, це може бути рожевий колір льодяника або, скажімо, металево сірий колір. Кидається в очі лимонний або помітний помаранчевий - це теж вельми цікаві новинки цього сезону.

Зверніть увагу на сукні в стилі 70-х з яскравими психоделічними принтами і американською проймою, більшість з них за фактом є сарафанах.

Сарафани на подіумах

sarafani-2015 Leto

 

sarafan-2015

З чим носити модний сарафан? Дивимося на луки модниць

Сарафан  - це виключно літній наряд, тому носимо його з сандалями, босоніжками або відкритими текстильними ботильйони і, звичайно, ніяких колготок.

sarafan-2015 leto-

Де купити модний сарафан? Літні сарафани в магазинах

sarafan-leto-2015

На фото сукні з літніх колекцій брендів: Paul by Paul Smith (фото 1, 4), Mango (фото 2), H & M (фото 5,6), ASOS (фото 3).

Переглядів: 641 | Додав: Счастлив | Теги: сукні, максі сукні, літні сукні, сарафани, мода 2017, весна літо 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar