Головна » 2016 » Вересень » 29 » Модні пальто сезону осінь-зима 2016-2017 року: фото, де купити
17:26
Модні пальто сезону осінь-зима 2016-2017 року: фото, де купити

Модне пальто на осінь - зиму 2016-2017 року відрізняє лаконічність силуету і декоративного оформлення. Найбільш модні напрямки сезону знаходять відображення і в моделях пальто. Це, наприклад, пальто великих розмірів, пальто в стилі мінімалізм, мілітарі пальто, а також шкіряні пальта в стилі 70-х років. Найпопулярніші варіанти: кашемірове пальто з запахом без будь-якої фурнітури, тепле і зручне, як домашній халат; коротке пальто-бушлат захисних відтінків; пальто з хутряною облямівкою в богемному стилі; максимально довге пальто в підлогу; пальто з лацканами прямокутного силуету, більше схоже на чоловічий вовняний піджак; коротке пальто овального силуету; пальто з прорізами для рук, в форматі пончо або накидки. Крім того, в моду повернулися дублянки в стилі сімдесятих і пальто зі шкіри.

Розглянемо на фото наймодніші пальто осінньо-зимового сезону 2016-2017 року

Пальто зі шкіри

Пальто з щільної шкіри - must have осіннього сезону 2016 року. Матове або під вініл - воно знову в моді. І, якщо воно у вас без діла висіло у шафі, зараз саме час дістати його з гардероба. Нехай навіть воно трохи потерлася згодом - так модніше.

palto-2016-2017-osen-zima (2)

 

Пальто в'язане

В'язані та трикотажні пальто , накидки і пончо відмінно зігріють в негоду. З їх допомогою так легко створити образ у стилі «богемний шик». Носимо такі пальто -накидки з джинсами, брюками, спідницями і балетками, байкерскими чобітьми або гостроносими ботильйони. Білі кросівки теж підійдуть.

palto-2017 (3)

Пальто з хутром

Облямоване хутром пальто - тренд сезону. Якщо богемний стиль не для вас, то вибирайте класичне пальто з хутряним коміром . Це може бути пухнастий песець, лисиця або штучне хутро з малюнком під леопарда. Виглядає шикарно і зігріє в найхолоднішу зиму, що для наших широт більш ніж актуально.

palto-2016-2017-osen-zima (4)

Пальто в стилі мінімалізм

У моді мінімалізм, а значить максимально лаконічний крій, нейтральний колір, аскетичний дизайн, практично повна відсутність фурнітури. Таке пальто може стати основою вашого базового гардероба .

palto-2017 (6)

мілітарі пальто

Зазвичай це короткі двобортні бушлати або довгі пальто, що нагадують військову шинель. А ось кольори можуть бути найрізноманітніші від традиційних захисних, до винних і баклажановий відтінків.

palto-2016-2017-osen-zima (3)

Короткі пальто vs. довгі пальто

Короткі пальто можуть бути самого різноманітних форм і силуетів, але найбільш популярні короткі бушлати в стилі мілітарі і пальто в формі кокона. А найкоротший варіант, - це пальто, ледве прикриває область грудей.

palto-2017 (1)

Довгі пальто надзвичайно ефектні, комі того, надійно захистять вас від негоди. За форматом такі пальто можуть бути найрізноманітніші, наприклад, пальто силуету витягнутий прямокутник, пальто-піджак, пальто-шинель. Зверніть увагу на пальто в тонку смужку або багатобарвне «колорблок» пальто.

palto-2016-2017-osen-zima (6)

об'ємні пальта

Неймовірно модне, яке приховує фігуру пальто, немов зняте з чоловічого плеча, найчастіше у формі кокона, перевернутої трапеції або пісочного годинника. Останній варіант - більш класичний, а перші два, безумовно, змусять звернути на вас увагу. Носимо такі пальто з брюками і Лофери, черевиками або ботильйони.

palto-2016-2017-osen-zima (1)

Принт і декор осінніх пальто

Незважаючи на тягу до мінімалізму, в цьому сезоні дизайнери представили і досить незвичайні моделі пальто. В основному це стосується технік обробки тканини і шкіри (лазерна перфорація на шкірі, гофрований, спеціальним чином пом'ята шкіра), а також принтів. Вовняна пальто в клітку  - класика жанру. Але було чимало моделей з квітковими принтами, арт-принтами і «колорблокамі» часто різними не тільки за кольором , але і за текстурою матеріалу. І, звичайно, пальто з імітацією малюнків на шкірі тварин (леопард, зебра, жираф).

palto-2017 (5)

palto-2017 (4)

Де купити модні пальта?

Недорогі пальто ціною до 15 000 рублів

Пальто з колекції осінь-зима 2016-2017 року від магазину Mango . Якщо ви шукайте пальто-халати або в'язане пальто, більше схоже на кардиган, то почніть ваш пошук з Манго. Ціни на пальто 7 000 - 14 000 рублів до розпродажу.

Desktop784

Пальто з колекції осінь-зима 2016-2017 року від магазину Zara . Великий вибір моделей пальто з додаванням вовни. Є короткі, довгі та об'ємні моделі. Нам найбільше сподобалося пальто в томатно-бежеву клітку. Ціни на пальто 5 000 - 15 000 рублів до розпродажу.

Desktop786

Пальто з колекції осінь-зима 2016-2017 року від магазину Asos . Доступний молодіжний бренд, який завжди на піку моди, при цьому, знайти базову класичну модель не складе труднощів. Ціни на пальто 5 000 - 10 000 рублів до розпродажу.

Desktop785

Дорогі пальто ціною від 50 000 рублів

Пальто з колекції осінь-зима 2016-2017 року від магазину  Max Mara . Класичні пальто, від одного зі стовпів італійської моди. Якщо ви вирішите купити шикарне пальто «на століття», в першу чергу, вивчіть асортимент цього бренду.

Desktop788

Пальто з колекції магазину  Harris Wharf London . Неймовірно стильні пальто в кращих традиціях мінімалізму, насичені кольори, максимальна функціональність.

Desktop789

Пальто з колекції осінь-зима від магазину  Joseph . Завжди мінімалістичні моделі з вовни, але різної довжини і квітів.

Desktop787

Переглядів: 1029 | Додав: Счастлив | Теги: пальто, в'язані пальто, модні тренди, мілітарі, осінь зима 2016, мода осінь 2016, шкіра / замша, тренч / плащ, верхній одяг, мода 2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar