Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Модні літні сукні 2016 року у фото
13:59
Модні літні сукні 2016 року у фото

У новому літньому сезоні світові дизайнери не відмовляються від тенденцій минулого року. Як і раніше в тренді білизняний стиль, шкіра, мілітарі стиль, яскраві деталі. Втім, є і відмінності! Сезон весна-літо 2016 - це буйство фарб, незвичайні тканини, оригінальний крій і нове бачення силуету. У цій статті розберемо всі найпопулярніші   моделі суконь цього сезону і дізнаємося, де їх можна купити.

Колірна гамма літніх суконь 

Мода на здоровий спосіб життя отримала нове підкріплення з подіумів Парижа, Мілана, Нью-Йорка. Дизайнери будинків Gucci, Balmain, Lanvin, Pucci представили на вибір різноманітні відтінки зеленого: салатовий, лайм, колір моху, м'яти, оливок. Модельєри виділили також три шикарних кольору: аметистовий, ізмурудний, Бургундія. Глибокий синій був популярний ще в минулому сезоні, а в цьому році в фаворі класичний індиго. Кораловий в модних колекціях був представлений провокаційним відтінком на межі яскраво-червоного і в дуже незвичайних колірних поєднаннях.

Але найактуальнішими залишаються сукні тілесних відтінків: від прохолодного рожевого кварцу до теплого світло-молочного шоколаду (натисніть на фото для збільшення).

весна 201620

весна 201619

 

Матеріали літніх суконь

Такі будинки моди як Saint Laurent, Valentino, Balmain представили чудові колекції суконь з сітки: вечірні, повсякденні, пляжні варіанти. Модельєри витончено поєднували сітку і шкіряні куртки-косухи. Взагалі, шкіра актуальна і в літньому сезоні, з неї однаково часто шиють і облягаючі короткі літні сукні, жакети, і спідниці-олівці, і топи. Найпопулярніші тканини на літо, безумовно, натурального походження. Це льон, бавовна, шовк. Тканини «металік» потихеньку здають свої модні позиції, як і трикотаж. Їх було помітне менше на показі, ніж в минулому році. А ось мереживо виходить на передній план: дизайнери щедро їм прикрасили наряди моделей. Є підстави вважати, що мереживо «протримається» на гребені успіху і до наступного сезону.

весна 201617

Малюнки і принти літніх суконь

Ультра модні в новому сезоні смужки: горизонтальні, вертикальні, дуже широкі червоні, чорні або вузькі сині. Квіткова тема актуальна в будь-якому весняному сезоні. З 2016 дизайнери прикрасили сукні ніжними візерунками у вигляді дрібних квітів, з ухилом в прованський стиль. В принципі, ботанічна тема надзвичайно популярна. Дизайнери будинків Lanvin, Marni, Sonia Rykiel, Paco Rabanne щедро розшили вечірнє вбрання металізованими паєтками.

весна 201615

Довжина літніх суконь

Довжина в моді - найрізноманітніша, це може бути як максі, так і міні-плаття, але на перший план виходить середня довжина суконь. Причому сукні «максі» повинні бути практично «в підлогу», без коливань. Довжина «міні» менш категорична - дозволяє дівчатам носити і ультра короткі моделі, і традиційні до середини стегна.

весна 201616

стилі суконь

У новому сезоні дизайнери «згадали» стільки стилів кінця 20-го століття, що складно не заплутатися: хіпі, панк, сафарі, богема, вуличний з 90-х. Що характерно, було мало колекцій, де сукні витримані строго в одному стилі. Швидше, дизайнери вважали за краще змішувати різні напрямки. Одним словом: поле для експериментів. Однак зовсім виразно можна виділити дві стилістичні тенденції: Білизна та балетна. Плаття в стилі комбінації або чоловічий піжами мега популярні - для найсміливіших модниць. Наряди аля «балерина в вечірньому театрі» теж явно розраховані не на скромниць: Chanel, Miu Miu пропонують розкішні сукні з пишними спідницями з фатину (багатошаровими, напівпрозорими).

весна 201618

Модний look з сукнею - з натхненням відчуваємо street fashion

У новому сезоні складно вибрати однозначно трендовий стиль, який передбачає стовідсотково модний образ. Дизайнери пропонують дівчатам багатий вибір фактур, напрямків, тканин. Між рядків читається основне послання з світових подіумів: «створіть свій образ самі». Доведеться покладатися на свій смак, чуття, знання модних трендів. У будь-якому випадку, новий сезон пропонує безмежні можливості для маневрів.

platya-2016 leto

Де купити модні сукні?

Ціновий діапазон суконь: до 6 000 рублів. На фото сукні з колекцій магазинів Zara, ASOS (натисніть на фото для збільшення).

PLATYA2016

Ціновий діапазон суконь: від 6 000 рублів. Магазини: anthropologie.com, freepeople.com.

platya-leto 2016

Переглядів: 571 | Додав: Счастлив | Теги: міні сукні, вечірні сукні, літні сукні, міді сукні, весна літо 2016, сукні, максі сукні, повсякденні сукні, мода 2016, коктейльні сукні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar