Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Модні купальники літо 2017 на фото
08:42
Модні купальники літо 2017 на фото

Модні дизайнери та бренди запропонували досить різних фасонів купальників в цьому році, але все ж є загальні тенденції, які простежуються в наступаючому літньому сезоні 2015 року .

Особливо популярні купальники роздільного типу , адже вони чудово демонструють красу вашої фігури. Тому дизайнери створили дуже мінімалістичні купальники, виконані з яскравих тканин. Досить маленькі шматки тканини прикривають або скоріше акцентують увагу на самих пікантних частинах жіночого тіла.

Купальники Пляжний 2015

 

купальний костюм

Мінімалізм розбавлений різними додатковими деталями - це, зокрема, пасочки, бретельки і яскраві стрічки, які дуже забавно переплітаються один з одним. У моді також і шнурки, і бахрома. В обробці купальників можна помітити навіть камені, яскраві етнічні принти і різнобарвну вишивку. Ще в якості добавки до купальників можуть використовуватися окремо знімаються спіднички-шторки з оригінальними оборочки, рюшами і воланами. Це лише основні деталі, які можуть доповнювати загальну фактуру. Бра від купальника, в свою чергу, також прикрашаються рюшами, що робить форми пікантними і, що цікаво, візуально збільшує груди.

купальники Пляжний

Актуальними є також і вантажні моделі купальників , зроблені в ретро-стилі п'ятдесятих років минулого століття, які відрізняються високо піднятими плавками і приховують бюстгальтерами. Такі моделі привертають в першу чергу оригінальністю своєї забарвлення, що робить їх грайливими і заманюють. Якщо пісочний годинник, це ваш тип фігури, то обов'язково приміряйте таку модель купальника.

пляжний одяг

Що можна надіти на пляжі крім купальника?

Зверніть увагу на пляжні топи , шорти, накидки, сандалі і сумки. Виконані з натуральних тканин і матеріалів, вони забезпечать вас упевненістю на пляжі в будь-якій ситуації. Цікаві варіанти: легкі пляжні брюки, пляжні комбінезони або жакети. Одягати їх краще окремо.

Пляжна 2015

Ультрамодні пляжні кімоно, каптани і туніки, зшиті з шовку або бавовни.

Купальники Пляжний Leto

Ідеальним варіантом для багатьох дівчат буде пляжне плаття . Легке і повітряне плаття можна надягати поверх купальника і поєднувати з ляпасами або сандалями.

Купальники Пляжний - 2015

Всі представлені купальники і пляжний одяг можна придбати на сайті  asos.com .

Переглядів: 548 | Додав: Счастлив | Теги: топи / майки, літні сукні, пляжний одяг, Купальники, Аксесуари, шорти, мода 2017, весна літо 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar