Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Модне жіноче взуття весна - літо 2017 на фото
21:37
Модне жіноче взуття весна - літо 2017 на фото

У цій статті ми розглянемо на фото все самі модні моделі взуття весняно-літнього сезону 2017 року . Як виглядають модні туфлі, танкетки, босоніжки і ботильйони наступаючого сезону? Дивимося і плануємо літні обновки.

Дивно, але жіноче взуття сезону весна-літо 2017 року абсолютно нестандартна і в моді в цей раз достатньо багато унікальних тенденцій. Зокрема, зараз характерні досить яскраві і, можливо, навіть кілька епатажні види взуття. Тому всім модницям в цьому році варто звернути увагу на зухвалу і помітну здалеку взуття.  Справжній фурор в цьому році виробила мода на грубого виду туфлі і ботильйони, які мають підошву рифленого типу. Зазвичай у такому взутті безумовно широка танкетка або досить товстий каблук, і все це цікаво поєднується з масивної платформою.

В пропозиціях від відомих кутюр'є можна побачити, наприклад, високі і дуже товсті каблуки . Надзвичайно актуальні в цьому сезоні різні види шнурочков, ремінців і незвичайних застібок.

Чим ближче літо, тим сильніший етно- і еко- тренд. Текстильно-мотузкові еспадрільі, пробкові та дерев'яні танкетки, лляної і солом'яний верх у взуття, чим ближче ви будете до природи, тим краще.

Розглянемо на фото самі модні моделі взуття весняно-літнього сезону і проголосуємо за улюблену модель!

Модні туфлі човники на підборах

obuv2015-vesna-leto (3)
На фото туфлі на високих підборах з колекцій: Jimmy Choo, LE SILLA, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Paul Andrew, Sportmax, Christian Louboutin, Nicholas Kirkwood, Christian Louboutin.

Босоніжки на підборах

modnaya-obuv-2015 leto (2)
На фото босоніжки з весняно-літніх колекцій: Dsquared², Etro, Alexander Wang, Gianvito Rossi, червоні босоніжки з ремінцями Le Silla, Aquazzura, Nicholas Kirkwood, різнокольорові босоніжки Sophia Webster, босоніжки на червоному підборах Proenza Schouler.

Модні танкетки на весну-літо 2017: високі vs. низьких

obuv2015-vesna-leto (2)
На фото танкетки з колекцій: Giamba, Sophia Webster, Tabitha Simmons, Sonia Rykiel, Massimo Lonardo, Lanvin, Gucci, Dolce & Gabbana, Shutz.

modnaya-obuv-2015 leto (3)

На фото туфлі на плоскій танкетці: сині замшеві туфлі Sergio Rossi, Robert Clergerie, туфлі на плетеній підошві Castañer, туфлі на золотий танкетці See by Chloe, Sophia Webster, білі туфлі MM6 Maison Martin Margiela, Sonia Rykiel, DKNY, Marni.

Модні сандалі на літо 2017 року

Безпосередньо влітку краще використовувати оригінальні сандалі і босоніжки - у них платформа досить стильна і володіє своєрідним рельєфом. Причому, завдяки своєму контрасту таке взуття візуально робить ноги стрункішими. У зв'язку  з давньоримським трендом , стають популярні сандалі «гладіатори».

sandalii-2015 (1)

sandalii-2015 (2)

 

Римські сандалі «гладіатори»

gladiator-sandalii (1)

Модні лофери і мокасини

loufers 

Сланці і Біркеншток

obuv2015-vesna-leto (1)

Модні балетки на весну-літо 2017

У цьому сезоні зверніть увагу на балетки тілесних відтінків з лаковим покриттям і гострим носком (вони здатні стати основою вашого літнього гардеробу), а також на витончені балетки з відсутньою бічною частиною, які здатні замінити вечірню взуття на підборах. Все так же в моді балетки з контрастним носком і відсутнім задником.

obuv-leto-2015 (2)

Еспадрільі на літо 2017

obuv-leto

Модні ботильйони на весну 2017 року

botilion-2015

На фото ботильйони з колекцій: Gucci, Jean-Michel Cazabat, Louis Vuitton, Casadei, Dries Van Noten, Jeffrey Campbell, Balenciaga, Gianvito Rossi.

Модне взуття на подіумах

Взагалі, навесні і влітку цього року популярний всіма улюблений стиль сімдесятих і вісімдесятих, який відрізняється взуттям в стилі диско . Наприклад, модною родзинкою цього разу стали босоніжки різних кольорів і володіють високим каблуком блочного виду. Так само популярний як мінімалістичний декор, так і викликає декор з надлишковою фурнітурою. З принтів особливо популярні квіткові і animal принти. Є навіть і анімалістичні принти в самих різних інтенсивних кольорах.

Загалом, актуальних варіантів маса, тому вибирайте на літо ту взуття, яка вам до душі!

shoes2015

Фото з показів весна-літо 2017 року:  інтерпретація класичної райдужної танкетки від Salvatore Ferragamo, римські сандалі Valentino, босоніжки з декоративними ремінцями Roland Mouret, балетки на зав'язках з гострим носком Michael Kors, сандалі Fendi, босоніжки на шкіряних шнурках 3.1 Phillip Lim, різнокольорові сандалі Burberry Prorsum, оксфорди Akris.

Переглядів: 1297 | Додав: Счастлив | Теги: взуття, літнє взуття, жіноче взуття, балетки, лофери / оксфорди, Каблук, туфлі, босоніжки, танкетки, сандалі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar