Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Модне жіноче взуття весна-літо 2016 роки (150 фото)
14:04
Модне жіноче взуття весна-літо 2016 роки (150 фото)

У цій статті ми розглянемо на фото все модні моделі взуття весняно-літнього сезону 2016 року , об'єднані в тематичні фото-сети. Ми вибрали 150 моделей взуття від світових будинків моди і хочемо представити їх вашій увазі. Це туфлі, босоніжки, взуття на танкетці, спортивне взуття та весняні ботильйони.

На літній сезон жіноче взуття порадує нас сміливими рішеннями в плані декору, кольору і незвичайних поєднань фактур. Найпопулярніша взуття сезону весна-літо цього року - взуття на підборах і взуття з відкритими носками. Це не тільки сандалі, літні туфлі та босоніжки, а й черевики, ботильйони і високі чобітки з відкритою шкарпеткової частиною. На піку моди взуття з загостреним носком і з великою кількістю ремінців. Як і раніше актуальні тонка шпилька, а також високий і, одночасно, широкий каблук.

Найстильніші напрямки весняно-літнього сезону, як ми вже знаємо , це 70-е, спортивний стиль, ретро-стиль, конструктивізм (його чіткі геометричні форми і колірні поєднання), романтизм (з його модою на тотальну жіночність, квіти і плавні лінії) , а також чоловічий стиль. Цей сезон відрізняється особливою яскравістю кольорів і великою кількістю найрізноманітніших принтів . Здебільшого, це квіткові принти, крім того, в моді геометричні та animal принти. Практично всі дизайнери включили в свою весняну палітру яскраві жовті, помаранчеві, зелені, бузкові і блакитні відтінки. Досить складно знайти чорну або коричневу пару взуття, зате представлені в асортименті всі відтінки бежевих і пастельних відтінків.

Все більша кількість жінок відмовляється від шпильок і високих каблуків на користь взуття на плоскому каблуці . Зверніть увагу на броги, лофери, сліпони, черевики, які перейшли в наші гардероби з чоловічого. Неймовірно зручні, яскраві та оригінальні моделі, вони ідеально підійдуть для створення власного стилю. А як їх носити, щоб виглядати стильно, дивіться в нашій фото-підбірці.

Жіноча спортивне взуття на літо

Кеди

obuv-vesna-leto 2016 (1)

 

Кеди з колекцій: чорно-білі шкіряні кеди GIVENCHY, кеди зефірно-рожевого відтінку JIL SANDER, червоно-білі кеди ADIDAS ORIGINALS, шкіряні кеди на білій підошві ALEXANDER MCQUEEN, кеди з принтом VALENTINO GARAVANI, потерті кеди з різнокольоровими шнурками SAINT LAURENT, кеди з квітковим принтом VALENTINO GARAVANI, текстильні кеди з етно-орнаментом VALENTINO GARAVANI, чорні кеди JIL SANDER.

літні кросівки

obuv-2016 leto

На фото кросівки: кросівки з квітковим принтом FENDI, бежеві кросівки BURBERRY, блакитні кросівки PREMIATA, яскраві вставки в кросівках MARNI, чорні кросівки з синьо-зеленими вставками LANVIN, кросівки на еластичних ремінцях CHRISTOPHER KANE, кросівки з квітковим принтом RENE CAOVILLA, яскраві кросівки з фірмовим принтом ETRO, сірі кросівки CASADEI.

Босоніжки на високих і невисоких підборах

Босоніжки - сама літня і найсексуальніша взуття, адже мало кого може залишити байдужим оголені жіночі пальчики і щиколотки. Все що від нас вимагається, перед тим як одягнути босоніжки - це привести ноги в порядок і визначитися з вибором відповідної моделі босоніжок, а щоб полегшити цей вибір, наймодніші моделі босоніжок ми представляємо вам на фото.

Босоніжки на плоскому каблуці

obuv-vesna-leto 2016 (6)

На фото босоніжки на низьких підборах: босоніжки на підборах з металевою крихтою SOPHIA WEBSTER, чорні сандалі в білу цятку SALVATORE FERRAGAMO, замшеві коричневі сандалі AQUAZZURA, босоніжки з шипами від VALENTINO GARAVANI, босоніжки з квітковим принтом MONIQUE LHUILLIER, босоніжки з кольорових шнурків CHLOÉ, бежеві босоніжки з жовтим ремінцем VERONIQUE BRANQUINHO, босоніжки з декорованим каблуком AQUAZZURA, сріблясті босоніжки на низьких підборах MIU MIU.

Босоніжки на шпильці на літо 2016 року

obuv-vesna-leto 2016 (5)

Босоніжки на шпильці: босоніжки декоровані в морській тематиці  SOPHIA WEBSTER , чорні лаконічні босоніжки STUART WEITZMAN, босоніжки на підборах з перехресними ремінцями JIMMY CHOO, яскраві босоніжки SOPHIA WEBSTER, бежеві босоніжки MANOLO BLAHNIK, сріблясті босоніжки на шпильці TAMARA MELLON, босоніжки з кольоровими помпонами ALAÏA, бирюзово-жовті босоніжки від AQUAZZURA.

Босоніжки на високих підборах

obuv-vesna-leto 2016 (4)

Високий каблук: чорні босоніжки з квітковим принтом ERDEM, босоніжки CHRISTOPHER KANE, босоніжки з квітковим принтом і незвичайним каблуком MARY KATRANTZOU, босоніжки на платформі MICHAEL KORS COLLECTION, коричневі повсякденні босоніжки SEE BY CHLOÉ, різнокольорові босоніжки JIMMY CHOO, босоніжки з квітковим принтом MONIQUE LHUILLIER, босоніжки на платформі і високих підборах SALVATORE FERRAGAMO, замшеві босоніжки на платформі LANVIN.

Босоніжки на плоскій танкетці

obuv-vesna-leto 2016 (3)

На фото босоніжки на плоскій танкетці: бежеві босоніжки на танкетці ROBERT CLERGERIE, босоніжки на червоній танкетці POLLINI, плетені танкетка STUART WEITZMAN, незвичайна гумова танкетка зигзаг MARC JACOBS, чорно білі босоніжки POLLINI, плетені босоніжки з принтом MIU MIU, дерев'яна танкетка у босоніжок SAM EDELMAN , босоніжки з принтом JIMMY CHOO, босоніжки із замші ALEXANDER WANG.

Босоніжки на танкетці

obuv-vesna-leto 2016 (2)

На фото босоніжки на танкетці з колекцій: текстильна танкетка VALENTINO, рельєфна танкетка у босоніжок JIMMY CHOO, плетені танкетки SALVATORE FERRAGAMO, босоніжки на плетінок танкетці LANVIN, шкіряні босоніжки на плетеній танкетці BURBERRY LONDON, плетені танкетка від STUART WEITZMAN, босоніжки на плетеній танкетці з лазерної перфорацією CHLOÉ, різнобарвна танкетка SOPHIA WEBSTER, чорно-біла танкетка JIMMY CHOO.

Літня повсякденне взуття

сандалії

sandalii-2016-

На фото сандалі: сині сандалі SAM EDELMAN, сандалі декоровані черепашками SAM EDELMAN, колірні блоки на сандалях FENDI, білі шкіряні сандалі PEDRO GARCIA, різнокольорові сандалі FENDI, сандалі на невеликій танкетці PAUL SMITH, геометричні сандалі TOGA, сандалі з кольорових шнурків PIERRE HARDY, сандалі в бохо стилі SAM EDELMAN.

Літнє взуття на кожен день може бути дуже різною. Можна вибрати цікаві моделі еспадрільі, зручні сандалі на гумовій підошві, босоніжки на коркової танкетці, гостроносі бежеві балетки або балетки з м'якої шкіри або ж спортивне взуття.

Сліпони

obuv-vesna-leto 2016 (7)

Сліпони на літо з колекцій магазинів: сіро-білі сліпони KENZO, сліпони із замші LANVIN, сліпони з мульти-принтом ANYA HINDMARCH, сліпони на високій підошві MSGM, замшеві туфлі CHLOÉ, сліпони з квітковим принтом PAUL SMITH, замшеві сліпони MONCLER, сліпони з малюнком на шкарпетці DSQUARED2.

В'єтнамки, слайди, Біркеншток

фотографії, потрібно

На фото: слайди MONCLER, Біркеншток GIAMBA, слайди від MSGM, слайди KENZO, слайди SIMONE ROCHA, зелені слайди VERSACE, в'єтнамки GUCCI, слайди GIVENCHY, золотисті слайди GIANVITO ROSSI.

Жіночі лофери, броги і монки

brogi

На фото: чорно-білі лофери BRUNELLO CUCINELLI, сріблясті броги CHURCH'S, монки ACNE STUDIOS, сині шкіряні броги TOD'S, монки тілесного кольору на білому підошві STELLA MCCARTNEY, чорні лакові броги DOLCE & GABBANA, чорно-білі броги на високій підошві WEBER HODEL FEDER, лофери з квітковим принтом DOLCE & GABBANA, бежеві лофери HOGAN.

Оригінальна літнє взуття  

obuv 2016

На фото: босоніжки в різнокольоровий горох SALVATORE FERRAGAMO, босоніжки зі зміїної шкіри TOM FORD, босоніжки з силікону SIMONE ROCHA, ботильйони CHRISTOPHER KANE, розписні туфлі човники DOLCE & GABBANA, босоніжки SOPHIA WEBSTER, туфлі з широким ремінцем JIMMY CHOO, шкіряні туфлі на металевому підборах MARY KATRANTZOU, різнокольорові замшеві босоніжки на танкетці LANVIN, гумові чоботи з літньої колекції HUNTER.

З чим носити літнє взуття в 2016 році?

s-chem-nosit

На фото (натисніть для збільшення): босоніжки з показу Balmain, арт-босоніжки з показу Prada, сандалі з заклепками Alexander Wang, туфлі на моделі з показу Maiyet, слайди на моделях з показу Theory, човники з показу Carolina Herrera, лофери на підборах з показу Sportmax, слайди з показаBalenciaga, сандалі з показу Brunello Cucinelli, босоніжки на дерев'яній танкетці Alexander McQueen, сандалі з показу Trussardi.

Переглядів: 912 | Додав: Счастлив | Теги: взуття, балетки, Аксесуари, лофери / оксфорди, ботильйони, платформи, весна літо 2016, босоніжки, мода 2016, чоботи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar