Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Мода весна-літо 2017 року у фото
10:55
Мода весна-літо 2017 року у фото

У цій статті ми детально розглянемо всі провідні тенденції весняно-літнього сезону 2017 року на фотографіях, відзначимо найактуальніші силуети, деталі і принти, а також проголосуємо за найцікавіший тренд. Впевнені, що кожна з нас, знайде свій образ, з представлених на весняно-літніх показах 2017 року. А щоб вам було простіше визначитися з вибором свого образу, ми зробили фото-добірку найбільш актуальних тенденцій.

 

Лаконічність силуетів і фактур від метрів мінімалізму на піку своєї популярності. Ваш аскетизм в цьому сезоні може мати спортивний, чоловічий чи східний акцент. У століття інформаційної та естетичної пересиченість, жінкам як ніколи хочеться чогось простого і чистого. Ми готові проектувати в світ чіткість своїх намірів, відмовившись від декоративно удаваного в одязі. До того ж, відсутність зайвих деталей економить час - єдино важливий і непоправний ресурс. Мабуть тому мінімалізм завойовує симпатії все більшого числа споживачів.

Любителькам складнощів теж буде чим себе потішити в весняному сезоні. У моді вітається змішання техно-форм з романтичними принтами, ретро-одягу з сучасними органічними матеріалами, цнотливих вікторіанських суконь і прозорої тканини.

Вже не новина, що спортивні речі , нарівні з іншими, зайняли почесне місце в нашому гардеробі. Надягаємо речі в спортивному стилі не тільки на уроки тенісу, але і на роботу.

У моду повертаються символи гранж і реп культури початку 90-х років. Згадаймо фотографії з британських вулиць тих років: дикі начісування, смугасті майки і рвані джинси, архаїчні нейлонові куртки, круглі окуляри, чорні атласні стрічки на шиї, картаті сорочки, зав'язані на животі, короткі яскраві топи, кричущі аксесуари. Може настав час розібрати антресолі?

джинсовий сезон

У цьому сезоні абсолютно все від купальника до пальто може бути зшите з деніму . Стандартні варіанти теж вітаються.

moda-vesna-leto-2016 god (5)

 

На фото літні колекції 2017 роки (натисніть для збільшення): Co, Osklen, Creatures of Comfort, See by Chloé, Madewell, J.Crew, See by Chloé.

богемний спосіб

Найпопулярніший стиль останніх сезонів - богемний шик , а в його витоках лежить стиль кочових циган. Стиль цей має величезну кількість напрямків від богемного декадансу до рок-стилю. Така різноманітність робить богемний стиль неймовірно популярним. Подивіться, де купити одяг в богемному стилі в нашому фото-огляді .

moda-vesna-leto-2016 god (3)

На фото: Temperley London, Rodarte, Chloé, Chloé, Хайдер Аккерман, тренер, Etro.

Арт-спільнота

moda-vesna-leto-2016 god (4)

На фото весняно-літні колекції з показів (натисніть для збільшення): Prada, Akris, Victoria Beckham, Sportmax, MSGM Resort 2017, Emilio de la Morena, Ports 1 961.

Загальна воланізація

moda-2016 leto

На фото: Хлоя, Фібі Англійська, Chloé, Сечін & Бабин, Maticevski, Gucci, Proenza Schouler.

прозорість

Рідкісний дизайнер в цьому сезоні не показав прозорі моделі одягу. Прозорість може досягатися за рахунок прозорого матеріалу (органза, газар, шифон), матеріалу з великим плетінням ниток (нагадує сітку), а також за рахунок перфорації або шиття. Безумовно, це красиво і сексуально, але як це все носити? Чорні прозорі речі носимо з чорними топами. Прозорі речі білого і тілесного кольору носимо з білизною тілесного кольору або з білизною яскравого кольору. Звичайно, це має бути спеціальне безшовне мнімалістічное білизна .

moda-vesna-leto-2016 god (7)

На фото: Маркус Lupfer, Akris, Еллері, Прин Торнтона Bregazzi, Balmain, The Row, Blumarine.

На передовій моди

Який сезон поспіль в моді чоловічий стиль і не менш мужній стиль мілітарі . Жакети і пальта, немов зняті з армійського плеча, при цьому неймовірно стильні і зручні. Дизайнерів надихали найрізноманітніші види військ, багато з яких залишилися лише в історії. У цьому сезоні можна зробити будь-які мілітарі акценти, від жакетів в стилі сафарі, до вовняних бушлатів на пару з рваними тільняшку. Подивіться на фото найцікавіші приклади для наслідування з показів: Belstaff, Bottega Veneta, Maiyet, No. 21, AF Vandevorst, Versace, Salvatore Ferragamo і інші.

moda-vesna-leto-2016 god (1)

На фото: Bottega Veneta, Maiyet, Max Mara, № 21, А. Ф. Vandevorst, Версаче, Bouchra Джаррар.

І знову 70-е

moda-vesna-leto-2016 god (2)

На фото колекції весна-літо 2017 року: Trussardi, Alberta Ferretti, ADEAM, Madewell, Michael Kors Collection, Frame Denim, Rachel Zoe.

Ніжна квітка

moda-vesna-leto-2016 god (10)

На фото: Cacharel, Erdem, Carolina Herrera, Jill Stuart, Ендрю Gn, Дженні Пекхем, Gucci.

Робочий момент

Офісний стиль досить консервативний і, тим не менш, зміна в силуетах і текстури помітні і там. Топи, блузки і сорочки стають більш вільними і витягнутими, пальто і плащі більш безрозмірними, а штани звуженими донизу або максимально широкими по всій довжині. Невеликий ухил в бік 90-х змусить вас звернути увагу на блейзери в тонку смужку з широкими плечима і масивними вилогами. Для офісу вибирайте одяг з натуральних матеріалів, це можуть бути топи з додаванням льону, кардигани і джемпера з кашеміром, сумки зі шкіри та замші.

leto 2016 (2)

На фото: Altuzarra, теорія, Джейсон Ву, Escada, Emporio Armani, Mulberry, бос.

східні коріння

Японське кімоно і арабська галабея зійшлися в боротьбі за пальму модного етно першості в цьому сезоні. А якщо ваша дитина захоплюється східними єдиноборствами, можете сміливо позичати його костюм для дзюдо і створювати за допомогою нього ультрамодні образи.

moda-vesna-leto-2016 god (8)

Фото з показів: Ніколас K, Erika Cavallini, Jill Stuart, Thakoon, Comme Des Garcons Comme Des Garcons, Marni, Райан Лоу.

По-чоловічому

moda-vesna-leto-2016 god (9)

Фото з показів: Boss, DKNY, Emanuel Ungaro, Maison Margiela, Lemaire, Rag & Bone.

Білизна тема

Мереживні блузи і сукні - завжди жіночно і витончено. Можна носити мережива поверх основного матеріалу, а можна надягати їх прямо на голе тіло. Бюст'є, корсети, боді, комбінації - все це стає повноправною частиною гардеробу.

moda-vesna-leto-2016 god (6)

Фото з весняно-літніх показів 2017: Chloé, Givenchy, Céline, Balenciaga, Chromat, Tod's.

Модні силуети весни-літа 2013-го

Наймодніші силуети весняно-літнього сезону - це, безумовно, перевернутий трикутник , овал і витягнутий прямокутник. Зверніть увагу, що акцентовані елементи в одязі мають переважно округлу і м'яку форму. Неймовірно популярні асиметричні елементи в одязі, які «ламають» силует, роблячи його ультрамодним. Класичні «пісочний годинник» підійдуть практично всім, вибирайте щільні матеріали, які додадуть вашому силуету потрібну форму. Це можуть бути корсети, скульптурні жакети з щільного матеріалу, спеціально підібрана білизна. Модний силует овал ідеально підійде худим дівчатам, а також струнким пісочним годинником.  Прямокутник зможе скорегувати практично будь-яку фігуру, але якщо у вас є зайві обсяги, то зупиніться на іншому модному силуеті.

Модні деталі весняно-літнього сезону 2017 року

  • Витягнуті сорочки, джемпера і топи більше схожі на туніки
  • Розкльошені брюки і топи
  • Квіткові, африканські та морські принти
  • Гофровані спідниці і топи
  • прозорі аксесуари
  • масивні аксесуари
  • Каблук складної форми
  • шнурівка
  • Сумочки зі зміїної шкіри на ланцюжку, плечовому (або поясному) ремені
  • Пір'я в обробці суконь
  • Спортивні топи
  • Мереживо і мереживні вставки  

leto 2016 (1)

На фото деталі з показів весна-літо 2017 (натисніть для збільшення): плаття Alberta Ferretti, поясна сумочка Theory, сумочка на ланцюжку і асиметрична спідниця з показу Vivienne Westwood,  гофрований тканину  Altuzarra, великі сережки і шнурівка з показу Balmain, сережки з показу Topshop Unique, спортивний топ Chromat, вишивка і мереживо Chloé, пір'я Roksanda, витягнутий джемпер Rag & Bone. 

Переглядів: 630 | Додав: Счастлив | Теги: модні фото, модні тенденції, як стильно одягнутися, модні жіночі джинси, мілітарі, джинси, сукні, мода 2016, весна літо 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar