Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Мода весна - літо 2017 року: тенденції, фото
21:46
Мода весна - літо 2017 року: тенденції, фото

У цій статті ми відзначимо все самі модні тенденції на весну-літо 2017 року , розглянемо актуальні силуети і деталі, за якими можна впізнати наступаючий весняно-літній сезон.

Вивчаючи модні образи з показів сезону весна-літо 2017 року , здавалося, що машина часу давно вже була винайдена. Практично кожна колекція забирає нас то в романтичні 70-ті, то в графічні 60-е, то в пуризм 90-х, то за часів диско, то за часів деконструктивізму, коли Париж завоювали японці на чолі з Рей Кавакубо. І це все на тлі андрогинних впливів на жіночий силует. Дизайнерів мотає з однією модною епохи в іншу, в спробах знайти і пред'явити світові «нову жінку», але крізь призму того чи іншого часу. Хороша новина в тому, що подіум вже давно нічого не диктує, а лише надихає на пошуки власного образу, близького саме вам!

Проте, є загальні закономірності, з яких можна виокремити актуальні тренди на весну-літо 2017 року . Дивимося подробиці і голосуємо за улюблений тренд сезону!

70-ті роки

Це десятиліття, судячи з усього, буде вічно надихати дизайнерів. Адже воно несло в собі неймовірне відчуття свободи, творчої самореалізації і відродження. Хіппі шик і диско мотиви, сафарі і шебби шик, богема і романтика. Все це настільки щільно переплелося, що важко відокремити одне від іншого. Чобітки з вінілу і максі плаття , замшева спідниця і квітковий топ, пончо і джинси кльоші. Щоб не виглядати як Шер в ті роки, виберете щось одне. Не варто забувати про те, що цей одяг найкраще виглядає на довгоногих і худорлявих дівчат.

70

70-s

На фото 70-ті роки: Шер, актриса Фара Фоссет, богемний стиль 70-х, фото з модного журналу 70-х років, група «Three Degrees», фото з журналу мод.

лісові мавки

У цьому тренді - квінтесенція жіночності . Силует сукні з легким ухилом в богемні 70-е, а також в епоху ампір, приправленого міфами Стародавньої Греції. Легка приїхали, крізь тіла тканину суконь, відкриває більше секретів, ніж приховує. Вишукані оборки, пастельні відтінки , квіткові принти і вишивку додавайте до смаку.

Vesna-leto-

дворянське гніздо

Гніздо, втім, порядком розорене з сильним ухилом в деконструктивизм . Знову в моді одяг з асиметричними, викривленими швами і обсягом з якого формується новий силует, який має мало спільного з жіночою фігурою.

vesna2015

спортивний шик

Спортивний шик стає все більш жіночним і ось уже трикотажні легінси ми носимо з спідницями, а штани на штрипками з туфлями човниками. Зверніть увагу на злиття спортивних речей з атрибутами вечірнього стилю. Толстовка розшита паєтками, спідниця-олівець надіта з кедами, кольє з кристалами поверх сірого трикотажного светри.

Vesna-Leto-2015

чистий шик

Пуризм в інтерпретації дизайнерів, які запропонували світу моди концепцію чистоти і простоти, увійшов в моду в 90-х роках і був необхідний, щоб очиститися від нальоту мішури, що дістався у спадок від попереднього модного десятиліття. Лаконічний крій, чисті лінії, строгий силует, нейтральні кольори, стилістична бездоганність - це те, що ніколи не підводить.

leto-2015 (2)

застигла музика

Скульптурний тренд минулих сезонів виходить на новий рівень. Асиметричні складки і драпірування з щільної тканини без праці тримають форму, попутно кокетливо оголюючи деякі частини тіла, які, на тлі архітектурної монументальності одягу, виглядають зворушливо і беззахисно.

моди-2015

спекотна прозорість

Дизайнери наче змовилися і показали все, що зазвичай приховано одягом від сторонніх очей. Результат захоплює дух, але в реальному житті краще утриматися від подібних експериментів.

moda-leto-2015 god

Хлопці не плачуть

Ніколи ще вплив чоловічого гардероба на жіночий не було настільки складним. Дотриманий дуже тонкий баланс протівовесних сил. Образ виходить одночасно сильний і витончений.

moda-vesna-2015-

Військово-повітряні сили

Військовий стиль на це літо, ставати актуальним, на жаль, не тільки на подіумах. Розбавляйте його стилем сафарі або морським стилем, за вашим бажанням. Можна також урізноманітнити свій гардероб «військовими» речами, це можуть бути повстяні бушлати, штани з парашутного шовку, шкіряна портупея, розтягнута тільняшка. Камуфляжну колірну схему для маскування, вибирайте таким  чином, щоб зливатися з місцевим ландшафтом.

moda-vesna-leto-2015

східні мотиви

Одна з найбільш кінематографічних тенденцій весняно-літнього сезону.  Потужне модне вплив йде з сходу , а саме з боку країни висхідного сонця. У багатьох дизайнерів, що не плаття, то явні відсилання до кімоно. А широкий пояс обі (що підкреслює тонку талію) і округлі плечі - поширений силует на весняних показах. Не забутий і Близький Схід з його яскравими квітами, штанами шароварами, чалмою і принтом Пейслі.

Moda-2015 бог

Римські канікули

Тога на одне плече, пояс, римські сандалі і образ літньої богині готовий! Для любительок простих форм і легкої струмує тканини, що дарує відчуття свободи.

moda-leto-2015-

Модні деталі сезону весна-літо 2017 року

Що відрізняє наступаючий літній сезон ? Велика кількість розкішних натуральних тканин, які оброблені самими високотехнологічними способами. Якщо перфорація, то лазерна, якщо аплікація, то тривимірна, якщо принти, то складні і багатошарові, якщо асиметрія, то архітектурно вивірена. З принтів популярні квіткові принти, графічні, animal принт, а з «клітинних» принтів, найбільш цитований на весну - принт виші.

  • гофровані спідниці і топи (фото з колекції Loewe)
  • незвичайні топи (фото з колекції Loewe)
  • одяг із замші (фото Altuzarra)
  • одяг з необробленими швами (на фото Prada)
  • прозора і багатошаровий одяг (на фото Burberry Prorsum)
  • різні текстури та кольору в одній речі (на фото 3.1 Phillip Lim)
  • взуття без каблука і спортивне взуття з будь-яким одягом (на фото Burberry Prorsum)
  • американська пройма на топах і сукнях (на фото Michael Kors)

moda2015-leto

  • петчворк в одязі та аксесуарах  (на фото Prada)
  • об'ємні і асиметричні топи (на фото Viktor & Rolf)
  • окуляри незвичайних форм з гострими кутами (на фото Balenciaga)
  • сукні і топи з лямкою через одне плече (на фото Ralph Lauren)
  • пилові відтінки пастелі (на фото Valentino)
  • квіткові аплікації на сукнях і топах (на фото Erdem)
  • взуття з загостреними носками (на фото Michael Kors)
  • асиметричні прикраси (на фото Nina Ricci)

Тенденція-2015 

Переглядів: 916 | Додав: Счастлив | Теги: спідниці, топи / майки, модні тенденції, літні сукні, мода 2017, сукні, брюки, текстиль, весна літо 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar