Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Мода в обіймах ніжного мережива
08:36
Мода в обіймах ніжного мережива

11.06.2015

Коли мова заходить про один з найгарячіших трендів цього літа - білому мереживній сукні - треба забути про все, що ви знаєте про весільних сукнях. Ніякого тюлю і органзи. Подіуми в цей раз рясніли романтичними мереживними нарядами: багатошаровими, з рюшами і воланами, гладкими і лаконічними, в стилістиці 70-х. Адже мережива створені не тільки для того, щоб йти в них під вінець. Ви можете використовувати новий тренд сезону, як вам заманеться - від спідниці в складку і топа з рюшами до шкіряних курток з обробкою мереживом.

 

Традиції і сучасність

За часів наших бабусь шовк возили з Франції, Англія асоціювалася з вовною, а Венеція і Бельгія - з мереживами. Зараз все по-іншому. У будь-якому куточку планети виробляють розкішні тканини, від яких захоплює дух. І мереживо, ця фаворитка принцес і королівських будинків, проводиться у Франції, Бангладеш, Лівані і, звичайно, в Росії. Вологда була центром виробництва традиційного мережива, яке прикрашало, в основному, нижню білизну. Сучасні технології дозволяють з меншими зусиллями отримувати прекрасні зразки мережива і гіпюру для масового споживання, хоча в колекціях високої моди використовуються тільки мережива ручної роботи. Дизайнери, що конструюють одяг pret-a-porte, менш розбірливі, хоча якість мережива, навіть машинного, завжди виходить на перший план.

Дотик мережива подібно ніжною ласки, воно чуттєве і в той же час практичне, драматичне і елегантне. Сьогодні мереживні тканини використовуються як для виробництва одягу для офісу, так і для вечірнього прийому. Колір не обмежується чорним, білим і бежевим. Червоний, бірюзовий, смарагдовий зводять нас з розуму, тому що в моді можливо все.

Давайте розважатися!

Мереживні сукні посилають приватні повідомлення оточуючим нас чоловікам. Спокусливі сукні з мережива на підкладці тілесного кольору від рівня грудей до середини стегна дозволяють демонструвати гарні вигини моделі. Такі сукні наче імітують нанесені на шкіру витончені татуювання. В офіс в таку сукню, звичайно, не надіти, це виключно вечірній варіант. Однак, якщо мова йде про офісній вечірці, повністю мереживне плаття допустимо, якщо воно на підкладці, що закриває більшу частину тіла, від грудей до Подолу. Шия і руки можуть бути відкриті, в іншому необхідно дотримуватися правила: або відкриваємо плечі і груди, або ноги. У такій сукні білого, чорного або бежевого кольору ви можете претендувати на титул Міс Елегантність!

Мода на кожен день

В останніх колекціях провідних будинків моди мереживо править бал, як ніколи. Просте плаття на бретелях знаходить нове життя. Таке плаття, виконане з чорного або темно-зеленого мережива, підійде як для вечірки в нічному клубі, так і для романтичної вечері при свічках.

Класичне маленьке чорне плаття в цьому сезоні зазнало серйозних метаморфози, перетворившись в маленьке біле мереживне плаття. І навіть в не дуже маленьке, а в білу мереживну сукню максі. Один з варіантів такої сукні начебто прийшов до нас з кінця 60-х, епохи хіпі - комплект спідниці в підлогу і укороченого топа, обробленого мереживом.

Комбінезон - один з фаворитів сезону літо-2105. Мереживний комбінезон на підкладці з шортами до середини стегна - відмінний варіант для спекотного недільного дня.

Мереживне плаття кольору капучіно на чохлі, з рукавами ¾ цілком підійде для офісу. Таке плаття не стóит перевантажувати прикрасами, хіба що, короткою ниткою перлів або перловими пуссети.

 x-moda.ru

Білий або бежевий багатошаровий топ відмінно поєднується з прямими брюками або брюками-палаццо яскравих і благородних квітів: помаранчевим, бірюзовим, кольором марсала. Спідниця-олівець також складе ідеальний ансамбль з мереживним топом.

Якщо ви вважаєте, що повністю мереживне плаття, спідниця або топ - надто для вас, то цього літа дизайнери пропонують вставки і деталі з мережива.

Шовкова сукня з квітковим принтом і рукавами до ліктя, виконаними з мережива, який повторює малюнок тканини - відмінний варіант для роботи і для коктейлю. Топ, оброблений по горловині і подолу мереживом, кокетка на спідниці з мережива в тон основної тканини, вставка на плаття на рівні талії - гідна альтернатива повністю мереживним виробам.

Зібралися на море? Футболка вище колін, з рукавами і подолом, обробленими мереживами, в комплекті з високими римськими сандалями - жіночний варіант одягу гладіатора - виділятиме вас з одноманітно одягненою натовпу.

Не бійтеся експериментувати з мереживом. Будь то предмет одягу, сполучний різні за стилем речі, або плаття, що надягають з особливої ​​нагоди, мережива - елегантний тренд, якому повинно знайтися місце в гардеробі кожної жінки цього літа.

Переглядів: 524 | Додав: Счастлив | Теги: сукні, вечірні сукні, Аксесуари, коктейльні сукні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar