Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Мода осінь - зима 2016-2017 року на фото
08:12
Мода осінь - зима 2016-2017 року на фото

Розглянемо всі основні модні тенденції осінньо-зимового сезону 2016-2017 року в цій статті. Тренди наступаючого осіннього сезону суперечливі, але тим краще для нас. Дизайнери представляють нам можливість вибирати щось своє між діаметрально протилежними стилями. Готичний шик або буржуазний, леді 60-х або хіпі 70-х років, іспанські конкістадори або корінні жителі Латинської Америки, гімназистка або жінка-вамп в лакованих ботфортах, жінка в цивільному або в уніформі. Мінімалізм 90-х є сусідами з блиском наполеонівської епохи і театральною пишнотою епохи рококо.

Незважаючи на все це стильове розмаїття, дизайнерів об'єднує одне, а саме, більш прагматичних підхід до модних речей, наприклад, кожен дизайнер запропонував своє бачення класичного пальто . Зрозумівши, що саме це шукає більшість жінок в магазинах в економічно нестабільні часи. Подіум наповнили затишні пальто з мохеру, важкі твідові пальто, сірі вовняні пальто, в кращих традиціях мінімалізму, пальто силуетів трапеція і кокон. Крім того, стьобані куртки і плащі, які б схвалила сама Єлизавета 2. Ну а радикальні модниці цієї зими оцінять лисячі шуби з різнокольорових шматочків хутра.

З матеріалів найбільш популярні шерсть, твід і шкіра. На вечір можна вибрати сукню з п озолоченной парчі, оксамиту або текстурованого жаккарда, більше схожого на гобелени епохи відродження. З декоративних технік в обробці тканини переважає квіллінг і печворк, лазерна перфорація, нашиті на одяг тривимірні композиції (найчастіше квіткові), тиснення під шкіру крокодила або більш незвичайне тиснення на речах зі шкіри.

З популярних силуетів , що стали вже традиційними, перевернутий трикутник і прямокутник. Багато об'ємних овальних силуетів, а також жіночні пісочний годинник. Але найчастіше це довгі, сухі силуети, більше схожі на голі гілки дерев в осінньому лісі.

Подивимося на фото на основні модні тенденції осіннього сезону і проголосуємо за найцікавіший тренд в кінці статті!

Російські казки

osen-zima-2015-2016-god

 

Королева готовий

zima 2016

Модна флотилія і піхота

moda-osen-2015

moda-osen-zima

діти квітів

Джинси з високою лінією талії, брюки зі шкіри крокодила, шовкові блузки з бантом і манжетами, дублянки з овчиною шкіри, коричнево-синя палітра - все дуже автентично.

osen-zima-2015-2016-

Зимовий вечір у Андах

Багато дизайнерів знаходять своє натхнення в народних костюмах жителів різних країн. Цей сезон не став винятком з правил. Географія запозичень обширна, але найбільшою популярністю користується східний напрямок і Центральна Америка.  Від іспанських оксамитових каптанів і колоніальних жабо, до лаконічної естетики Китаю, часів великого Мао.  Хоча  Латинська Америка поза конкуренцією, адже саме там самі плетуть теплі пончно. Предмет першої необхідності цієї осені, нарівні з гарячим какао і гарною книгою.

osen-zima-2015

студент

osen-2015

Справі - час

Жінка цього сезону - самодостатня, консервативна, сильна. Їй не потрібно підтвердження власної привабливості від кого б то не було - вона в ній не сумнівається.

osen-zima

Прожитковий мінімум

Мода 2016-зима

сяйво

moda-2015-2016 

Переглядів: 518 | Додав: Счастлив | Теги: штани, принти, Аксесуари, осінні сукні, ботильйони, осінь зима 2016, осінь зима 201, сукні, мода 2016, Трикотаж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar