Головна » 2018 » Червень » 14 » Мобільні виставкові стенди та обладнання
08:35
Мобільні виставкові стенди та обладнання

Мобільні стенди представляють собою універсальний набір з дуже легких конструкцій, призначений для різних виїзних, в основному рекламних, виставок і заходів. Відмінна риса всієї конструкції - легка і швидка збірка, без застосування додаткових інструментів і особливих технічних знань.

Мобільні виставкові стенди

Одноразові і багаторазові мобільні стенди

Існує кілька типів виставкових стендів - одноразові і багаторазові. Одноразові конструкції використовуються протягом нетривалого часу, будучи тимчасовими конструкціями, які зводяться тільки на час акції або виставки. Відразу після її закінчення стенд утилізується.

До багаторазовим відносяться конструкції, створені на базі спеціального профілю. Їх можна збирати і розбирати. Конструкціям багаторазового використання теж мають свою класифікацію:

  • POP-UP - конструкції зонтичні;
  • FOLD-UP - це рамкові або планшетні конструкції;
  • Малі мобільні стенди - в цей список потрапляє все невелике виставкове обладнання;
  • Промостойки або промо-столи. Обидві назви абсолютно вірні. Перша назва походить зі сфери застосування - найчастіше їх використовують під час промо-акцій. Крім того, так як він легко збирається і розбирається, його легко переміщати з одного майданчика на інший.
  • Стійки ресепшн . Являють собою як окрему конструкцію, так і частина більшої експозиції.
  • Мобільні вітрини. Дуже добре підходять для презентації продукту в тому випадку, якщо вам необхідно викласти асортимент в тому місці, де проводиться промо-акція. Вітрини розроблені на основі пластикових конструкторів і дисплейних систем, які виконують функції POS матеріалів в місці продажу.

Замовляючи продукцію у різних компаніях, не дивуйтеся, якщо один і той же стенд буде називатися по-різному. Кожна компанія прагне відокремити свою продукцію від конкурентної.

Сфери застосування виставкового обладнання

Мобільні стенди

Так як всі мобільні виставкові стенди легко переміщати між майданчиками, їх використовують на різних заходах - виїзних або стаціонарних. Основна сфера застосування:

  • Промо акції;
  • Виставки;
  • конгреси;
  • симпозіуми;
  • конференції;
  • Презентації.

Мобільні стенди є в той же час абсолютно самостійними майданчиками для проведення різних акцій на виїзді. Вони часто мають на меті спілкування зі споживачами або партнерами. Виставкове обладнання проникає в будь-які сфери бізнесу, і вже зараз можна спостерігати, як його активно використовують на:

  • Урядових зустрічах;
  • У студіях телебачення;
  • Корпоративах, ювілеях і Днях народження;
  • Зустрічах виборців з кандидатами.

Універсальність сучасного виставкового обладнання дозволяє організовувати глобальні промоушн і величезні за розмахом PR-акції. Йдеться про масштаби не одного міста, а іноді навіть і цілої країни. Чим далі, тим більше розвивається tourmarketing - комплект мобільного реквізиту в умілих руках буде потужним інструментом для проведення різних заходів.

Зручність використання стендів

  1. В першу чергу варто назвати їх економічність. Вона полягає в тому, що їх можна використовувати не один раз. Фахівці підрахували, що ті гроші, які вкладені в виставкові стенди, окупаються вже до 3-й виставці, а відтак скоротити досить серйозну суму рекламного бюджету.
  2. По-друге, це забезпечує мобільність саме вам - ви в будь-який момент готові взяти участь у виставці, зустрічі або симпозіумі, адже у вас завжди під рукою весь необхідний реквізит.
  3. По-третє, важливу роль відіграє універсальність - їх можна застосовувати як рекламно-інформаційний носій, так і у відділі продажів, шоурумі або, як доповнення до інтер'єру вашої фірми.
  4. По-четверте, це можливість заявити про себе. Адже зовнішній вигляд вибираєте тільки ви. За статистикою, 90% інформації з навколишнього світу, людина сприймає через органи зору. Тому ви можете створити такий стенд, який надовго запам'ятається покупцеві. Підберіть правильну колірну гамму, нанесіть логотип або прикріпіть банер - ваш тріумфальний вихід відбувся!
  5. По-п'яте, ви легко можете трансформувати їх, підлаштовуючи під потреби рекламної програми або промо-акції. Ви можете змінювати зображення, додавати аксесуари, розділяти одну конструкцію на кілька. Так як можливості стенду по трансформації практично безмежні, ви зможете вирішити з їх допомогою багато маркетингові завдання.

Якщо навчитися правильно користуватися виставковими конструкціями, ви зможете з легкістю здійснити багато проектів, сформувати свій імідж, містити і розвивати дилерські мережі, збільшити продажі, оформити корпоративні заходи і багато іншого.

У світі, де править інформація і дуже важливо все встигати робити якомога швидше, мобільні стенди - відмінний варіант, що дозволяє реалізувати всі потреби сучасного бізнесу.

Переглядів: 1005 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar