Головна » 2018 » Березень » 26 » Купити чоловічі рубашки та сорочки на сайті «Bolf.ua»
08:57
Купити чоловічі рубашки та сорочки на сайті «Bolf.ua»

Елегантна чоловіча сорочка з довгим рукавом, чорна Bolf 7726Чоловічі рубашки та сорочки - базовий предмет чоловічого гардеробу. Вона підходить для створення будь-якого способу, крім, мабуть, спортивного. Із суворим костюмом сорочка використовується для класичного образу, з джинсами або брюками вільного крою вона відмінно підходить для стилю casual.

Види чоловічих сорочок:

  • з короткими рукавами - для спекотного літа, якщо необхідно дотримуватися дрес-код;
  • з довгими рукавами;
  • з відкладним коміром - підходять під костюми, піджаки;
  • з коміром-стійкою - створюють більш демократичний спосіб, не вимагають носіння краватки.

Чоловічі сорочки шиють з різних тканин. Сорочки з сучасних синтетичних тканин міцні, легко стираються і гладяться. Але вони не пропускають повітря, тому для літа це не зовсім підходящий варіант.

Бавовняні гігієнічні, забезпечують хороший повітрообмін. Шовкові сорочки підходять для урочистих випадків завдяки дорогому і благородній матеріалу. Лляні чудово підійдуть для літа, вони добре пропускають повітря. Сорочки з віскози приємні тілу, але більш вимогливі в догляді. Деякі сорочки можуть містити в складі шерсть. Природно, вони тепліші і підходять для холодної погоди.

Купити чоловічу сорочку пропонуємо на сайті «Bolf.ua». Великий вибір чоловічих сорочок дозволить покупцям знайти підходящий варіант. Різноманітність матеріалів, фасонів, кольорів і розмірів припаде до душі і шанувальникам елегантності, і які віддають перевагу демократичний міський стиль.

Купити чоловічі рубашки та сорочки на сайті «Bolf.ua» ще й вигідно. Ціни на них порівняно невисокі. Ви можете купити сорочку в інтернет-магазині недорого. На сайті магазина «Bolf.ua» представлено широкий ряд моделей чоловічих сорочок та рубашек за доступною ціною.

Переглядів: 989 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar