Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Як вибрати сукню на випускний 2016 роки (60 модних моделей на фото)
14:03
Як вибрати сукню на випускний 2016 роки (60 модних моделей на фото)

У цій статті ми розглянемо як виглядають модні сукні для випускного вечора , дізнаємося де можна купити найкрасивіші плаття, а також з чим їх можна поєднувати. Усі сукні на випускний бал розділені на тематичні фото-сети для вашої зручності. Розглянемо якого типу фігури підходить той чи інший фасон сукні і в яких воно потребує доповнення та аксесуарах.

 

Чорне коктейльне плаття на випускний

Такого плану чорне коктейльне плаття ви зможете носити і після того, як закінчиться випускний бал. Не забудьте підібрати до цієї сукні яскраві аксесуари. Наприклад, великі браслети (якщо плаття без рукавів) або ефектні сережки (якщо воріт сукні не дуже химерний). Такі сукні бажано носити без колготок з човниками на підборах. Взагалі надягати колготки до тонкого літньої сукні без рукавів краще не варто. Якщо матеріал щільний, а зверху накинутий кардиган, то можна надіти дуже тонкі чорні матові колготки, або щільні колготки відповідних кольорів. Якщо ви не любите прикраси, то підберіть до такої сукні вечірні босоніжки, цього буде достатньо.

vipusknoy-2016 бог (5)

 

Плаття на випускний пастельних відтінків

Вибираючи таку сукню на випускний, звертайте увагу в першу чергу на макіяж і укладку. Чим природніше і «свіже» вони будуть, тим краще. Пастельні відтінки асоціюється насамперед з ніжністю, чистотою, свіжістю, молодістю і навесні. Колготки в цьому випадку неприпустимі. Для маскування недоліків шкіри на ногах використовуйте коректори, креми з ефектом сяйва і бронзатори.

 

vipusknoy-2016 бог (3)

 

Плаття з об'ємною спідницею

Такі сукні з об'ємною міні-спідницею неймовірно жіночні, ефектні і, безумовно, привернуть підвищену чоловічу увагу. Такі сукні носимо з босоніжками і без колготок. В якості прикрас краще використовувати витончені браслети або сережки. Плаття підійдуть будь-якого типу фігури не схильному до повноти. Беріть на замітку: плаття-бюстьє візуально зменшить ваш зріст, тоді як плаття з асиметричною лямкою навпаки «витягне». Якщо шия не довга, то вибирайте плаття з V-подібним або U-подібним вирізом.

vipusknoy-2016 бог (2) 

Мереживні сукні

Плаття з мереживом все так само популярні і завжди виглядають неймовірно привабливо. Підійдуть вони практично будь-якого типу фігури. Не варто «перебивати» їх прикрасами. Якщо в вашому волоссі є теплі золоті фарби - то можна вибрати золоті аксесуари, а якщо холодні, то срібні.  Мереживні сукні добре виглядають з човниками або босоніжками тілесних, сріблястих або чорних відтінків.

vipusknoy-2016 бог (7) 

Коктейльне плаття з асиметрією

Неймовірно популярні останнім часом асиметричні сукні виглядають ефектно і містять в собі потужний арт-потенціал. Тому «забивати» його додатковими прикрасами не варто. При виборі такої сукні звертайте увагу на взуття (вона повинна бути графична і мінімалістично, см. На фото) і на поставу (вона повинна бути бездоганна).

vipusknoy-2016 бог (1) 

Плаття футляр

vipusknoy-2016 бог (8) 

Довга сукня на випускний

Вічна класика - довге в підлогу випускну сукню . Таке плаття, в прямому  сенсі,  прийнято надягати на бал. Якщо у вас звичайний випускний вечір з банкетом і прогулянками, то краще вибрати коктейльне плаття з представлених вище. Або вибрати довгу сукню, але з річним ухилом (атласний матеріал, квітковий принт). У випадку з довгим платтям дуже важливо не перестаратися з аксесуарами. Таке плаття саме по собі несе сильний заряд урочистості і важливо його не знецінилися. Ідеальну зачіску і укладання робити не потрібно - це виглядає старомодно. Беріть приклад з моделей на фотографіях.

 

vipusknoy-2016 бог (4)

 

vipusknoy-2016 бог (6) 

Де купити випускну сукню?

На фото ми зібрали сукні з колекцій магазинів asos, mango, next 2016 року. Плаття найрізноманітніших фасонів і доступні за ціною практично всім.

 Вечірні сукні з колекції Mango

platya-на-vipusknoi 2016 (4)

 Вечірні сукні з колекції Next

platya-на-vipusknoi 2016 (5) platya-на-vipusknoi 2016 (1)

 Вечірні сукні з колекції ASOS

platya-на-vipusknoi 2016 (2) platya-на-vipusknoi 2016 (3)

Переглядів: 802 | Додав: Счастлив | Теги: вечірні сукні, літні сукні, сукні для випускного, міді сукні, сукні, максі сукні, коктейльні сукні, білі сукні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar