Головна » 2016 » Грудень » 24 » Як недорого і зі смаком одягнутися: покрокова інструкція
23:15
Як недорого і зі смаком одягнутися: покрокова інструкція

Під час кризи жінкам часто доводиться собі відмовляти в обновках. Але новий одяг - це не просто примха, а обов'язкова умова для нормального функціонування жіночого організму. Нам, на відміну від чоловіків, життєво необхідно регулярно балувати себе новими предметами гардероба.

фото 1

Насправді, навіть при дуже скромних фінансових можливостях, можна оновлювати свій гардероб. Для цього потрібно переключити свою увагу з модних бутиків і торгових центрів на стокові інтернет-магазини, соціальні мережі або спеціалізовані торгові майданчики, такі як Shafa.ua .
Радувати себе новинками можна без шкоди для сімейного бюджету, слідуючи декільком основним рекомендаціям.

Крок 1. Оцініть свій гардероб і заплануйте покупки

Наберіться сміливості і зважитеся на генеральне прибирання у вашій шафі. Тільки не складайте речі, які не носили більше 2-3 років назад в шафу, як ви зазвичай це робите, а позбудьтеся від них. Роздати друзям, відправити в гуманітарку або продати - справа ваша. Головне - звільнити місце в шафі для нових речей, які допоможуть створити нові ефектні луки.
Уважно огляньте те, що залишилося, і умовно розділіть одяг на кілька категорій. Базові речі, вечірні наряди, одяг для офісу, наприклад. Так вам буде простіше зрозуміти, чого вам не вистачає для нових стильних образів. В першу чергу заплануйте сезонні покупки. Не потрібно купувати в квітні пуховик, який буде висіти в шафі більше півроку і на той час вже може вам розподобатися.

Крок 2. Визначте бюджет для шопінгу

Точно визначте суму, з якої ви готові розлучитися. Це може бути 10 або 20% вашого доходу - неважливо. Важливо - не перевищувати бюджет і не робити імпульсивних покупок. Більшість маркетингових прийомів побудовані на тому, щоб змусити вас зробити незаплановану покупку. Обходьте подібні пастки стороною; ви повинні чітко знати що, коли і за якою ціною ви повинні купити. Не потрібно витрачати всю зарплату на плаття, нехай навіть неймовірно ефектне, якщо носити ви його будете в стані напівнепритомності від голоду стані.

фото 2

Крок 3. Ознайомтеся з асортиментом онлайн-аутлетов і стокових магазинів

Багато хто плутає поняття аутлетов і стоків з секонд-хендом. Магазини секонд-хенд пропонують одяг, що був у вжитку, а стокові - абсолютно нові з бірками речі. Відомі бренди не продають одну колекцію кілька років. Коли сезон закінчується, такий одяг потрапляє на спеціальні склади, звідки викуповується практично за копійки представниками аутлетов. Тому і ціни в подібних магазинах набагато нижче, ніж в брендових бутіках. Так, ви не знайдете в стоці ультрамодні речі з останніх номерів глянцю, але класичні базові речі - легко. При цьому заощадити на покупці зможете до 70%.

Крок 4. Увійдіть на декількох торгових майданчиках і маркетплейсах

Подібні ресурси - це посередники між продавцями і покупцями. Зареєструвавшись на Shafa.ua , наприклад, ви отримаєте можливість купити річ прямо у господині. Багато дівчат продають там свої нові речі, які їм не підійшли за розміром або не сподобалися. Можна задати будь-які питання про речі, попросити додаткові фото чи виміри, поторгуватися або отримати знижку на доставку. Каталоги торгових майданчиків щодня поповнюються тисячами новинок стильного жіночого одягу, і самі практичні модниці давно користуються послугами подібних сервісів.

фото 3

Крок 5. Підпишіться на тематичні спільноти в соціальних мережах

Соціальні мережі - чудове місце для шопінгу, особливо, якщо вас цікавлять вантажні або ексклюзивні речі. Якщо у вашому гардеробі достатню кількість базових речей, але не вистачає яскравих акцентів для створення повноцінних образів, підпишіться на кілька спільнот. Стежачи за їх оновленнями, ви отримаєте можливість недорого купити оригінальні дизайнерські предмети гардероба, взуття та аксесуари. Крім того, читаючи новини подібних спільнот, ви завжди будете в курсі нових модних віянь.
Вдалих покупок!

Переглядів: 491 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar