Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Як і з чим носити ботильйони цієї осені
18:33
Як і з чим носити ботильйони цієї осені

Кожен раз, вибираючи взуття, ми задаємося питанням, а з чим же це можна носити. І далі перебираємо по поличках свій гардероб. Особливо це стосується чобіт або черевик, адже вони повинні бути стильними, зручними, підходити для роботи і не тільки. Не варто забувати, що особливості свого силуету слід враховувати не тільки при виборі одягу, але також і взуття. Сьогодні ми поговоримо про ботильонах - унікальної взуття, яка займає позицію між туфлями і черевиками, півчобітками, підходить для будь-якого сезону і стилю. Купуючи таку модель, вам не доведеться особливо турбуватися про те, яка ж одяг підійде для них. Відповідь проста - практично вся, що у вас є.

5 корисних порад, як правильно купити ботильйони

Купівля нової пари взуття -відповідальність завдання. Тому до нього слід підходити, озброївшись корисними рекомендаціями.

Вибирайте модель, в якій ваші ніжки виглядають витонченішими

Підбираючи ботильйони, обов'язково враховуйте свій розмір, підйом, а також обсяг щиколотки. Наприклад, взуття з підборами-шпильками буде візуально збільшувати і без того повні ноги. А ось моделі з танкеткою категорично не підходять худишкам.

Як зробити так, щоб ноги в ботильонах виглядали довшими і стрункішими:

  • Колір взуття і низу вашого одягу повинен збігатися. Наприклад, з чорними ботильйони чудово виглядають такі ж штани або темно-сині джинси, у випадку з спідницею подбайте про темних непрозорих колготках. Намагайтеся уникати контрасту, так, поєднання чорного і білого візуально вдвічі скорочує ноги.
  • Будь-які штани повинні бути досить облягаючими, щоб ви змогли вільно заправити їх в взуття.
  • Навіть невеликий каблучок буде стрункішою ноги.
  • Лаковане взуття візуально збільшує розмір ступні.
  • Будьте обережні з моделями, прикрашеними безліччю ремінців, пряжок. Через них взуття виглядає великовагової. Однак застібка на блискавці, навпаки, добре стрункішою ногу.
  • Віддавайте перевагу взуттю з конусоподібних або облягає халявою. Кісточки повинні щільно прилягати до нього, створюючи ідеальний обтічний силует.

Вибирайте взуття, відштовхуючись від своєї фігури.

Існує одне просте правило: чим вище взуття, тим коротше повинна бути спідниця. Наприклад, спідниця до колін абсолютно не підходить для моделей з високою халявою. Ваш силует буде виглядати обрізаним. Це ж стосується суконь і шортів. Якщо ви невисокого зросту, то про ботильонах з великою кількістю прикрас варто забути, вони зроблять ноги ще коротше. Запам'ятайте також, що чоботи з бахромою можуть собі дозволити носити дуже високі і худі жінки, в іншому випадку таке взуття виглядає на ніжці просто жахливо. Таким чином, вам належить відшукати баланс між сподобалися моделями взуття та особливостями своїх форм. Завдяки цьому, всі пропорції будуть дотримані, а ваш зовнішній вигляд - бездоганний. Справа залишилася за малим - правильно визначити тип своєї фігури.

Взуття для різних типів фігур - що краще вибрати.

види-фігури

  • Груша (округлий силует з широкою нижньою частиною). Ідеально підійдуть класичні черевики з каблуком або танкеткою, що не привертають до себе великої уваги. Добре поєднуються з коротким піджаком, стильний макіяж і розкішні сережки - відмінне доповнення до образу.
  • Перевернутий трикутник (широкі плечі, вузькі стегна). Ідеальний вибір для такої фігури взуття яскравих кольорів або моделі з декількома декоративними елементами, завдяки яким вся увага буде приділена струнких ніг, а не плечах.
  • Прямокутник (талія або відсутній, або слабко виражена). Віддавайте перевагу декорованим чобіт, які візуально додадуть вашому силуету вигинів.
  • Яблуко (округлий силует з широким торсом). Принцип той же, що і в перевернутому трикутнику. Однак варто додати кардиган або жакет з поясом.

Поповнюйте свій гардероб модними новинками.

Класичні чорні або коричневі ботильйони повинні бути у кожної жінки, адже вони просто незамінні. Однак, щоб створити свій унікальний образ, вам доведеться підібрати щось по-справжньому стильне. Наприклад, завжди доречні замшеві ботильйони, не бійтеся експериментувати з кольорами, матеріалами, прикрасами. Обов'язково обзаведіться ботильйони на платформі: вони зроблять вас вище і стрункіше, при цьому ноги не так втомляться, як на звичайних підборах.

Якщо купувати, то купувати зі знижками.

Купувати взуття в інтернеті не тільки зручно, але ще і дешевше, ніж в звичайних магазинах. Чому? У деяких магазинах є промокодом, за допомогою яких можна зробити хорошу знижку. Наприклад, якщо купувати ботильйони в інтернет-магазині Ламода, то можна скористатися ось цими кодами і ви дійсно заощадите близько 10-20%, що в звичайних магазинах зробити не вийде.

Відповідально підходите до вибору висоти каблука.

Класичні ботильйони на увазі довгу шпильку, але якщо такий варіант вам не підходить, то варто звернути увагу на моделі з середнім каблучком або навіть ботильйони з платформою. До того ж їх легко поєднувати з різними нарядами на всі випадки життя. Якщо ж ви віддаєте перевагу взуття без каблука, то вам не складе труднощів підшукати і такі ботильйони. Однак, щоб компенсувати відсутність обсягу, підберіть модель з декоративними прикрасами: хутро, мереживо, пряжки, ремінці - все, що може додати вашому образу трохи шику.

Крім того, не забувайте дотримуватися пропорції. Ботильйони ідеальні для футболок, обтягуючих брюк, різного роду суконь і спідниць. Вони являють собою відмінну можливість похвалитися перед оточуючими своїми чудовими ногами. Однак їм категорично протипоказаний громіздкий верх в нарядах. Але головне правило полягає в іншому: не слід гнатися за модою, слідувати порадам знавців моди. Створюйте свій образ і носите те, що вам йде!

Варіанти нарядів під ботильйони - від спідниці до шорт

Ботильйони зі спідницею.

Експерти в області моди стверджують, що ботильйони призначені виключно для суконь і спідниць, чия довжина досягає середини стегна або максимум - трохи вище коліна. Нібито в такій комбінації ноги виглядають стрункішими і привабливіше. Але ці правила давно неактуальні і таке взуття носять з усім. Що ж стосується конкретно спідниць, то ви можете дозволити собі все: від міні до максі, якого завгодно стилю, забарвлення, фасону, крою і тканини.

Ботильйони з міні-спідницею.

Ботильйони-з-міні-спідницею

Це універсальний наряд для будь-якого сезону. Підбираючи до нього різний верх, ви можете створити будь-якій образ. Модна майка дозволить вам стати бунтаркою, сорочка в клітку - простий і відкритою, а блузка з оригінальним принтом - елегантної леді. І ніколи не забувайте про радять аксесуарах.

Ботильйони і спідниця-олівець.

Спочатку ботильйони призначалися виключно для міні-спідниць, проте спідниця-олівець повністю викоренила цей стереотип. Саме вона вважається втіленням жіночності і елегантності. Якраз тому варто остерігатися занадто вигадливих моделей взуття, класика - це те, що вам потрібно. Поєднання з блузою або трикотажної кофтиною - відмінний варіант для офісу. Якщо ж ви прихильниця стилю кежуал, то масивні замшеві ботильйони підійдуть якнайкраще.

Ботильйони з пишною спідницею.

Так, пишні спідниці теж носять з ботильйони. Це не тільки красиво, але ще й зручно. До того ж взуття тільки підкреслює всі переваги такого одягу. Вибирайте будь-яку довжину, забарвлення, фасони - варіант буде завжди безпрограшним. Але все ж існує один принцип, якому важливо дотримуватися: і спідниця, і ботильйони повинні бути в одному стильовому діапазоні. Наприклад, абсолютно не сумісне ботильйони на шпильці з спідницею з грубої тканини.

Ботильйони з міді-спідницею.

Ботильйони-з-міді-спідницею

Таке поєднання чудово підходить для сезону осінь-зима. У поєднанні з елегантними ботильйони наряд додасть вашому образу трохи французької романтики. Не дарма ж саме міді-спідниця вважається чи не найсексуальнішою серед всіх.

Ботильйони і довгі спідниці.

Ботильйони-і-довгі-спідниці

Не має значення, яким моделям ви віддаєте перевагу: ботильйони з каблуком або без, класичного фасону або, навпаки, викликає моделям, з максі-спідницею вони будуть виглядати неперевершено. Таке вбрання підійде не тільки для осені, а й для літа. Спідниця може бути вузькою, широкої або розкльошені, головне, щоб вона повністю приховувала ноги, доходячи до верху взуття. В іншому випадку вам доведеться надягати колготки. А може бути і немає, якщо ваш стиль дозволяє певні вольності.

Ботильйони і сукні.

Ботильйони-і-плаття

Комбінація суконь і ботильйони виглядає досить гламурно. Однак остерігайтеся носити це взуття з довгими сукнями, навіть міді буде недоречним. Безумовно, сучасна мода дозволяє порушувати багато заборон і навіть канони стилю, але все ж ризик здатися смішним вам ні до чого. До того ж довга сукня і ботильйони створюють видимість надмірно кремезної фігури.

Ботильйони і в'язана туніка.

Визнано туніки - один з найбільш затребуваних видів одягу. Вони зручні, модні і стильні. А в поєднанні з легінсами, щільними колготками або брюками в обтяжку виглядають просто чудово, особливо якщо доповнити цей наряд парою шикарних ботильонов. Однак постарайтеся не носити в такому випадку пояс - він буде тільки відволікати увагу від туніки.

Ботильйони з брюками.

Ботильйони-з-брюками

Цей вид взуття підходить практично для будь-якого випадку: від походу по магазинах до урочистостей без дрес-коду. До того ж ботильйони чудово комбінуються практично з усіма стилями брюк. І це не перебільшення! Ви зможете дозволити собі все що завгодно - від класичних моделей з широкими штанинами до гламурних мереживних штанів. Які б штани ви ні наділи, ботильйони зроблять свою справу - ви будете виглядати стрункою і стильною.

Ботильйони з укороченими брюками.

Багато людей вважають, що низькі ботильйони з укороченим брюками виглядають абсолютно недоречно, адже така комбінація візуально укорочує силует. Разом з тим сучасна мода диктує інші правила, які дозволяють практично все. Тому можна експериментувати з кольорами, фасонами, доповнюючи свій наряд всілякими стильними штучками.

Ботильйони з капрі.

Як і будь-які укорочені брюки, капрі виглядають з ботильйони дуже стильно. Основна різниця між цими двома видами одягу в їх довжині і типом крою. Зокрема, капрі за своєю довжиною доходять до середини гомілки, можуть бути злегка розкльошені, хоча останнім часом це стало необов'язковим. Що ж стосується укорочених штанів, то вони набагато довше і закінчуються практично над щиколотками. Не перестарайтеся зі своїм образом, обмежившись не надто химерним верхом і декількома стильними аксесуарами.

Ботильйони і штани з принтом.

Смужки, етнічні та квіткові мотиви, анімалістичні візерунки - все це і навіть трохи більше можна очікувати від штанів з принтом. З їх допомогою так легко створювати різні образи в якому завгодно стилі. Не дивно, що центральною частиною наряди повинні стати саме штани, а верх і взуття повинні бути бажаного одного кольору. Однак, якщо ви не боїтеся виглядати яскраво, то можете сміливо комбінувати в своєму образі кілька орнаментів.

Ботильйони з обтягують джинсами.

Ботильйони-з-джинсами

Цей вид взуття чудово поєднується з облягаючими брюками, але джинси завжди поза конкуренцією. Таке вбрання доречний в будь-який час року, до того ж його легко адаптувати практично під будь-який стиль. Хочете виглядати розкуто - одягніть зверху безрукавку, щоб убити всіх своєю елегантністю - підберіть модну сорочку і відповідне намисто. А ось додати своєму образу трохи шику дозволить блейзер.

Ботильйони з легінсами.

Ботильйони-з-легінсами

Ідеальний вибір одягу для ботильонов - вузькі джинси, як і будь-які інші припасовані штани, в тому числі і легінси. Існують десятки їх різновидів, що відрізняються фасонами, видами тканин і забарвленнями. Вже стало класичним поєднання чорних футболок і чорних ботильонов. Залежно від виду халяви взуття легінси можна підвертати або, навпаки, заправляти в неї.

Ботильйони з шортами.

Ботильйони-з-шортами

На перший погляд, комбінація ботильонов і шорт виключно літній варіант, однак його можна використовувати і в більш холодну пору року. Достатньо лише трохи утеплитися - тепле пальто, щільні колготки - якраз те, що потрібно. Або ж можна поекспериментувати з самими шортами, підібравши моделі з оксамиту, вовни, шовку та інших щільних тканин.

З чим носити літні ботильйони з відкритим носом

Ботильйони з відкритим носком бувають класичними - повністю закрита, крім пальців, модель без перфорації або інших вирізів на довгих і тоненьких підборах. У такому взутті відчуваєш себе фатальною жінкою, здатної своєю красою підкорити будь-кого. Але якщо вам доводиться проводити на ногах більшу частину свого дня, то ви по достоїнству зможете оцінити ботильйони з товстим, більш стійким, каблуком. У будь-якому випадку, їх видів існує така кількість, що підібрати собі пару можна практично для будь-яких цілей. Основне правило - знати: як, коли і з чим їх носити.

відкриті-ботильйони

Вибираємо відкриті ботильйони правильно

Перш за все, слід зрозуміти, що ботильйони з відкритим носком - це не осіння взуття. За своєю суттю вони ближче до туфель або навіть босоніжок, ніж до напівчобітків. До того ж призначені для спекотної, сухої погоди або ж для носіння в приміщенні. Таке взуття чудово поєднується з брюками або джинсами (особливо укороченими), але зі спідницею або коктейльних сукнею ефект буде не гірше!

Не забувайте про те, що будь-яке взуття з відкритим носком можуть дозволити собі лише володарки ідеального педикюру, це ж правило стосується і ботильйони. Крім того, з ними не можна носити колготки або шкарпетки. Хоча останнім часом багато хто нехтує цим правилом. У цьому сезоні стало особливо актуальним носити шкарпетки під туфлі або чоботи з відкритими пальцями, проте краще утриматися від будь-яких експериментів, якщо раніше ви ніколи цього не робили. До сих пір самі дизайнери сперечаються про те, чи доречна така комбінація або краще не порушувати традиції. Ботильйони з відкритим носком - це модно, зручно і красиво. Обов'язково обзаведіться хоча б однією парою цієї стильного взуття та насолоджуйтеся своїм приголомшливим чином!

Переглядів: 761 | Додав: Счастлив | Теги: ботильйони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar