Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Етно-стиль: напрямки, речі на фото, де купити
08:38
Етно-стиль: напрямки, речі на фото, де купити

У цій статті ми подивимося на фото речей з найпопулярніших етнічних напрямків останніх сезонів, дізнаємося, які бренди випускають одяг в схожих стилях і в яких магазинах їх можна купити.

Азія і Африка

Арабські пустелі

Стиль жителів арабських пустель кочівників, берберів неймовірно популярний останнім часом. Основу його складає бавовняний каптан, який може бути прикрашений вишивкою. Традиційний хустку іхрам, який можна спокійно обернути навколо особи або загорнути в тюрбан. Найчастіше він білого або жовтого відтінку. Різні види національного одягу надихають дизайнерів донині, це і саруел, і зуави, і афгані, і шальвари, і абаю, і Мішлен. Декор, крім вишивки, складають пензлика або монети, нашиті на одяг. З прикрас найбільш традиційні вироби з металів, шкіри і слонової кістки.

Арабське (3)

 

Арабське (1)

казковий Марракеш

Марокканський стиль в одязі відомий своїми яскравими фарбами і дорогими тканинами. Сукні та каптани в марокканському стилі шиються з оксамиту, парчі, органзи, шовку, і щедро прикрашені вишивкою золотими нитками і бісером. Традиційний одяг в Марокко для чоловіків і жінок - це довгий сюртук з капюшоном (джеллаба). Прикраси в марокканському стилі теж вражають розкішшю, розміром і яскравістю кольорів. Зазвичай поєднують в собі метал і коштовне каміння. Особливою популярністю користується марокканський бурштин і бірюза. Найпопулярніші відтінки «червоного» міста, це бурштиновий, смарагдовий, кораловий, бірюзовий, жовтий, кобальтові та відтінок фуксії.

етнічних style1

У колекціях яких брендів можна знайти одяг і аксесуари в арабському стилі? Дизайнери і бренди: Ralph Lauren, Diane von Furstenberg, Isabel Marant, Chloé, Antik Batik, Balmain, Emamó, Akira, Lotta Stensson, April May, Ben-Amun, Electric Feathers , Zara, By Malene Birger, Etro, TMcollection, Elie Tahari, Jo No Fui, Delphine Delafon, Oscar De La Renta, Elizabeth and James, River Island, Melissa Odabash, House of Harlow.

Де купити одяг в арабському стилі: shoplatitude.com, camilla.com.au, shop.cleobella.com, jadetribe.myshopify.com, net-a-porter.com, calypsostbarth.com, baboucheshop.com, littlesoho.com, plumo .com.

Розкішна Індія

Індійський стиль так само славиться своєю розкішшю і закритістю. Одяг виконана переважно з шикарних, але легких тканин (шовк, органза), щоб легше переносити спеку. Вишивка золотом, велика кількість візерунків на тканини, оздоблення бісером, намистинами, камінням та блискітками - все це властиво речам в індійському стилі. Знакові речі: штани-шаровари, туніки, жилети, індійські просторі спідниці, сарі і Сальвар-каміз. Прикраси масивні, яскраві, виконані з дорогоцінних металів і каменів, справжні витвори мистецтва. На кожен день можна вибрати більш актуальну біжутерію в індійському стилі або прикраси зі срібла. Для індійських жінок характерно прикрашати не тільки вуха, шию і зап'ястя, але і живіт, щиколотки, область лоба і носа. Найпопулярніші кольори: шафрановий, золотий, малиновий, бірюзовий, фіолетовий, смарагдовий.

етнічний стиль (2)

У колекціях яких брендів можна знайти одяг і аксесуари в індійському стилі? Дизайнери і бренди: Rene Caovilla, Roberto Cavalli, Etro, Judith Leiber, Sigerson Morrison, Marchesa, Matthew Williamson, Tory Burch, Amrapali, Edie Parker, Ashley Pittman, Pamela Huizenga, Kanupriya, Stefano Patriarchi.

Де купити одяг в індійському стилі: perniaspopupshop.com, indianjewellerystore.co.uk, exclusively.com, aniika.com, jaypore.com.

хвилююча Африка

етнічний стиль -

етнічний стиль ---

У колекціях яких брендів можна знайти одяг і аксесуари в африканському стилі? Дизайнери і бренди: Donna Karan UrbanZen, Antik Batik, Aspiga Chahana, Fiona Paxton, Emilio Pucci, Aspiga, Stella Jean, Balmain, Altuzarra, Kenneth Jay Lane, Mara Hoffman, Issa , Missoni, Barbara Bui, Sass and Bide, Roberto Cavalli, Suno, Nizhoni Kaimana, Fausto Puglisi, Anita Quansah.

Де купити одяг в африканському стилі: shoplatitude.com, topshop.com, stylebop.com, jadetribe.myshopify.com, loadedtrunk.com, marahoffman.com.

Південна Америка

Анди

етнічних style11

гаучо

Соціальна, субетнічна група в Аргентині, Уругваї, Бразилії, близька по духу американським ковбоям. З цього випливає стиль гаучо, цих латиноамериканських ковбоїв . Системоутворюючі елементи даного стилю включають в себе пончо , чоботи з текстильними вставками, розшиті традиційним орнаментом, капелюхи і шкіряні аксесуари.

etno

Колумбія, Болівія, Перу

етнічних style-

У колекціях яких брендів можна знайти одяг і аксесуари в латиноамериканському стилі? Дизайнери і бренди: Stetson Serape, Edun Fringed, By Malene Birger, Yumi, Etro, Hermes, Carlos Miele, Isabel Marant, Carolina K, Miss Selfridge, Janessa Leone, Rag and Bone, Suno, Polo Ralph Lauren, Burberry, Issa, Sonia Rykiel, Frye, Soludos, M.Patmos, Chanel.

Де купити одяг в латиноамериканському стилі: rods.com, rugandrelic.com, riverisland.com, stylebop.com, topshop.com, styloko.com, wayuutribe.com, handicraft-bolivia.com, loadedtrunk.com, oricoupons.com.

циганський стиль

Найпопулярніший стиль останніх сезонів - богемний шик , а в його витоках лежить стиль кочових циган. Стиль цей має величезну кількість напрямків від богемного декадансу до богемного рок стилю. Така різноманітність робить богемний стиль неймовірно популярним. Що в основі? Всім відома любов циган до золотим прикрасами і квіткової вишивці, до шкіряних аксесуарів з бахромою і яскравим фарбам, до вільному одязі і достатку прикрас. Прикраси, як правило, виконані з тих матеріалів, що знайшлися під рукою. Це можуть бути пір'я, монетки, шкіра, нитки, шматочки текстилю, вироби камені, дзеркала. Так само різноманітна і колірна палітра цього стилю від сліпучих очі електрик квітів і принтів до нейтральних відтінків землі.

етнічний стиль-0 (2)

ethnic-

У колекціях яких брендів можна знайти одяг і аксесуари в циганському (богемному) стилі? Дизайнери і бренди: Étoile Isabel Marant, De Petra, Gucci, Chloé, Big Buddha, Steve Madden, Natasha Couture, Sylvie Schimmel, Saint Laurent, Etro, Emilio Pucci , Roberto Cavalli, Vanessa Bruno, Diane von Furstenberg, Minnetonka, Ralph Lauren, The Row, Brian Atwood, Tom Ford, Vivienne Westwood, Anna Sui, Scotch & Soda, Lacey Ryan, Tilayo, NEST Jewelry.

Переглядів: 589 | Додав: Счастлив | Теги: штани, модна палітра, жіноче взуття, клатчі, Аксесуари, браслети, намиста / кольє, золотий / жовтий, ковбойський стиль, коктейльні сукні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar