Головна » 2018 » Липень » 12 » Друк фото та малюнків на тканині
14:10
Друк фото та малюнків на тканині

печать на ПВХ-ткань BlockoutПовнокольоровий друк малюнка на тканині сьогодні використовується в рекламних цілях. Особливо та, яка виконана на дорогому, високотехнологічному обладнанні. Із застосуванням якісної основи і фарби. Використання сучасних технологій і видів друку.

Компанія Ams.net.ua, практикує в роботі, тільки новаторський підхід до друку. Досвід і виробнича база, з рідкісним високотехнологічним обладнанням, дозволяють застосовувати інноваційні технології. Використовувати комплексний підхід до клієнтів. Гарантувати якість і короткі терміни виконання замовлень.

В роботі, друк на тканині, компанія Ams.net.ua використовує сублимационную технологію. Сублімаційний спосіб друку дозволяє отримати виразні зображення, соковиті життєві кольору, які при цьому не зберігають видимого, відчутного при дотику відбитка. Друк сублімації на тканини проводиться при застосуванні специфічних сублімаційних фарб, які після впливу тепла і тиску, вживаються вглиб структури основи, на яку наноситься малюнок.

Після завершення процесу сублімації на тканини, яка виконується на обладнанні, укомплектованому термопрессом, нитки тканини поступово охолоджуються. У них скорочуються пори і застосований барвник залишається всередині тіла Стек гілок тканини. Високотемпературна друк на тканині в СПб дозволяє отримати зображення, яке залишається природно натуральним, навіть на великих форматах. Воно не ламається, що не витирається, не боїться агресивних середовищ, таких як: атмосферні опади, розчинники або лугу. Має значний термін служби. Чи не вигоряє, не втрачає кольоровість від впливу вологи, температури і ультрафіолетових променів.

Друк сублімації на тканини не є аплікацією. Воно служить промальовані картинкою, яка повністю вжилася в тіло самої основи. Головною перевагою сублімації є те, що вона залишається не дорогий і тим самим допомагає розвивати бізнес, привертає необхідних клієнтів.

При виготовленні тканинних вбрання для інтер'єрів, торгових комплексів, виставкових залів, об'ємних рекламних стендів, а так само сувенірних речей, компанія використовує широкоформатний повнокольоровий фотодрук на тканині і текстилі, застосовуючи плоттер. Дана технологія дозволяє нанести точне зображення на тканину будь-якої щільності. А так же, виготовити одне єдине зображення, яке було підготовлено і роздруковано з джерела відповідного дозволу.

Друк фото на тканини проводиться при застосуванні спеціальних не горючі, екологічно чистих фарб, які під впливом підвищеного тиску і температури проникають в структуру основи. Тканина, яка піддалася процедурі фотодруку, незважаючи на нанесене зображення не втрачає властиву їй еластичність і м'якість. Готовий виріб можна піддавати хімчистці.

Цифровий фотодрук великим форматом на тканини, дозволяє реалістично, без спотворення передати гідності будь-якого ескізу, картини, фото або малюнка. Тому, її так само, вважають за краще застосовувати при виготовленні декоруючих тканин, прапорів, покривал і портьєр. Головними перевагами даної друку на тканині в СПб є те, що вона не вимагає післядрукарської обробки, може застосовуватися на тканини різної щільності, складу, товщини і фактури. До недоліків можна віднести, високу ціну, здатність вбирати пил і бруд, трудомісткі способи чистки.

При виготовленні прапорів способом фотодруку на тканини, використовується тонка флаговая тканину, яка має малу товщину і є напівпрозорої. Вона дозволяє отримати зображення, яке зберігає свою видимість з двох сторін флагового полотнища. Однак, не дивлячись на високу поглинання фарбового шару, зображення, яке було виконано на тканини, матиме злегка розмиті краю. В даному способі друку - це не є дефектом.

Звернувшись в компанію Ams.net.ua, ви отримуєте унікальну можливість швидко і в строк реалізувати свої бажання і плани, а так само заощадити гроші і час, які можна витратити на інші справи. Для вас, як майбутнього клієнта, звернення в компанію - це шанс позбавити себе від нескінченного пошуку, можливість побачити світ в новому кольорі і примножити бізнес.

При цьому ваші ризики зведені до нуля. Компанія гарантує бездоганну якість, гнучкі ціни, вигідні умови співпраці, краще поводження з клієнтом. 
Завдяки багатому досвіду та налагодженим зв'язкам, компанія Ams.net.ua виконає будь-які великі проекти з високою якістю, в стислі терміни.

Переглядів: 877 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar