Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Чоловіче взуття осінь-зима 2017 на фото
18:29
Чоловіче взуття осінь-зима 2017 на фото

Що нового може запропонувати модна чоловіче взуття осінньо-зимового сезону 2017 року ? У новому сезоні головне - зручність і незвичайна комбінація форм, фактур і кольорів. Чоловіче взуття досить елегантна, виконана з натуральних матеріалів, незалежно від моделі. Чоловік зобов'язаний бути в усьому самодостатнім, включаючи і вміння відпочивати. Тому, навіть офіційна взуття стає все більше схожа на спортивну.

Більшість дизайнерів зійшлися на думці, що найбільш ефектним варіантом чоловічого взуття є замшеві мокасини без шнурків і туфлі бежевих і коричневих кольорів. Вони не вимагають прикрас додатковими декоративними елементами. Можливі комбінації з коричневою шкірою і невеликими золотистими пряжками.  Не відстають і замшеві або тканинні лоуфери, особливо красиво і стильно виглядають джинсові моделі з темними шкіряними вставками.  А на осінь вибирайте лофери зі шкіри темних відтінків на щільній підошві. 

У тренді також шкіряні туфлі тютюнового, сірого та синього відтінків зі шнурками і без. Так само популярні імітації класичних оксфордів, на яких люверси, шви союзкі і берца тільки намічені схематично.

Подивимося найпопулярніші моделі взуття наступаючого сезону на фото, щоб визначитися з покупками на осінь!

Чоботи на šnurovke

чоловіки-взуття-2015 (6)

 

На фото черевики з осінніх колекцій брендів: A Diciannoveventitre, Dolce & Gabbana, Silvano Sassetti, Brunello Cucinelli, DSQUARED2, Marsèll, Guidi, Alberto Fasciani, Heschung.

Сліпони

myzskaya-obuv-2015

На фото сліпони:  Lanvin, Alexander McQueen, Balmain, Givenchy, Maison Margiela, Rick Owens, Джошуа Сандерс, Comme Des Garcons, Крістофер Кейн.

Дезерт / пустелі чоботи

чоловіки-взуття-2015 (9)

На фото Дезерт: Золотий гусак Делюкс Марка, Тод, Хоган, Хоган, П'єр Харді, Пол Сміт, Золотий гусак Делюкс Марка, Marsell, Grenson.

лофери

чоловіки-взуття-2015 (7)

На фото лофери:  О'Кіф, John Lobb, Brioni, Gucci, Хендерсон Fusion, Jimmy Choo, Santoni, Salvatore Ferragamo, Jimmy Choo.

кросівки

Спортивна тема - це зручні кеди, в основному однотонні, сині, червоні або коричневі. Модними будуть вважатися і моделі з комбінацією білого і темно-синього кольорів. Все так само популярні кросівки з шкіряних і текстильних частин різних відтінків. чоловіки-взуття-2015 (8) 

На фото кросівки зі вставками: Premiata, Paul Smith, Hogan, Alberto Fasciani, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Moncler, Tod's, Diadora Heritage.

чоловічі кеди

чоловіки-взуття-2015 (5)

На фото кеди: Converse, Lanvin, Greats, Кріс Ван Аш, Pierre Hardy, Бюро знахідок, Золотий гусак Делюкс Марка Жюльєн DAVID, Спільні проекти.

Оксфорди і броги

чоловіки-взуття-2015 Осен

На фото туфлі: Diciannoveventitre, Ermanno Scervino, Fasciani, Silvano Сассетти, Dolce & Gabbana, Paul Smith, Berluti, Джордж Клеверлі, Пол Сміт.

чоловіки-взуття-2015 (3)

На фото оксфорди і броги:  Пол Сміт, Джордж Клеверлі, Bottega Veneta, Canali, Silvano Сассетти, Тод, церква, Officine творчість, Пол Сміт.

Чоловічі черевики

чоловіки-взуття-2015 (2)

На фото черевики без шнурівки:  Berluti, Belstaff, Berluti, Saint Laurent, Alberto Fasciani, l 'Éclaireur, Belstaff, John Varvatos, A Diciannoveventitre.

Черевики челсі / chelsea boots

чоловіки-взуття-2015 (1)

На фото челсі:  Пол Сміт, Пол Сміт, Cheaney, Officine творчість, Альберто Fasciani, Lanvin, Тод, Premiata, Альберто Fasciani.

Чоловіче взуття на подіумах

таксі Переклади осень10

На фото взуття з колекцій осінь-зима 2017 року:  Hermès, Rick Owens, Ermenegildo Zegna, Louis Vuitton, Kenzo, Versace.

Переглядів: 620 | Додав: Счастлив | Теги: взуття, кеди / кросівки, чоловіче взуття, черевики / напівчеревики, осінь зим, осіння взуття, чоловічі аксесуари, мода 2016, лофери / оксфорди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar