Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Базовий гардероб на зиму: список, фото речей
14:09
Базовий гардероб на зиму: список, фото речей

Складаємо базовий гардероб на зиму для активної, працюючої дівчини. Для початку радимо ознайомиться з розбором старого гардероба і базовим гардеробом на осінь (багато речей з якого перейдуть в новий сезон).

 

Базовий гардероб - це мінімум необхідного одягу для максимуму варіацій. Кожна базова річ повинна успішно поєднуватися якщо не з усіма, то з більшістю речей з вашого гардеробу. 

Базова верхній одяг

Пальто демісезонне з вовни або кашеміру, яке можна комфортно носити до нуля градусів. При виборі базового пальто радимо звернути увагу на його якість, силует і універсальний колір . Вибирайте універсальні силуети пальто. Це може бути пальто-халати або двубортное пальто-бушлат. Такі пальто практично не виходять з моди. З чим носити модні пальта дивіться в цій статті.

Пальто зимове з вовни з підкладкою і, можливо, хутряним коміром .

Пуховик . Взимку, на більшій території Росії, досить холодно і часто йде сніг, щоб не замерзнути і захистити голову від холоду, купуємо теплий і легкий пуховик з капюшоном, в якому зручно ходити по місту, їздити на громадському транспорті, зустрічатися з друзями.

Парку на хутрі . Ідеальна верхній одяг на кожен вітряний і дощовий день. Носимо парки як з джинсами, так і з сукнями.

Хутряне пальто / дублянка. Хоч шуби зараз мало хто з сучасних дівчат носить, але зверніть увагу на хутряні кожушки з хутра козлика, які можна поєднувати з щільними колготками і черевиками.

bazovii-garderob-ZimaБазовий гардероб на зиму верхній одяг на фото

 

Базова одяг на зиму

Штани з вовни , завужені до низу, не тільки модні, але і відмінно захистять від холоду. Ніколи не вийдуть з моди прямі брюки зі стрілкою або без. Носимо їх з черевиками на танкетці або надягаємо поверх Ботильон / чобіт. Такі брюки можуть бути різних кольорів, найбільш універсальні: сірі, темно-сині, чорні і світло-коричневі відтінки. Зверніть увагу на брюки з «зимових» тканин (твід, вовна, твід в ялинку і т.п.).

Джинси . Наявність в гардеробі якісних джинсів, відповідних вашій фігурі, часто вирішує проблему базового гардероба. В ідеалі варто мати три пари джинсів: скинни модель, boot cut і класичні прямі джинси на кожен день.

Щільні колготки і легінси з кашеміром в складі. Такі колготки знадобляться коли ви захочете надіти спідницю з чобітьми. Зверніть увагу чоботи повинні бути з широкою халявою, а з вузьким - носимо під штани.

garderob-Zima-brukiБазовий гардероб на зиму штани і джинси на фото

Футболка . Жіночна блуза з модними драпіровками видасть в вас не тільки талановитого фахівця, а й дівчину, що стежить за модними тенденціями. Демократичні за ціною модні блузки можна купити в Camaieu, Promod, Zara, Mango, Benetton, M & S.

Сорочки . У гардеробі кожної працюючої дівчини повинно бути як мінімум 3 сорочки з бавовни. Краще вибрати сорочки універсальних кольорів, наприклад, синього, блакитного, бежевого, в смужку чи клітинку.

Топи. Топи або футболки під костюм і кардиган також радимо купувати на розпродажі. Бажано мати топи білого, бежевого, сірого, чорного кольорів з V-подібним або або U-подібним вирізом. Вони йдуть практично всім. Решта варіантів за вашим бажанням. Носимо їх з жакетом, кардіганом, пальто.

Світшоти . Складно уявити життя сучасної дівчини без нього. Зігріє і вдома, і на вулиці.

bazovii-garderob-Zima-bluzaБазовий гардероб на зиму сорочки і топи на фото

Кардиган.  Довгий кардиган можна надіти з джинсами, сукнею, спідницею і костюмом. Річ незамінна в прохолодний вечір, адже в неї можна закутатися як в плед, залишаючись при цьому стильною і зібраною.

Джемпер . Джемпер просто необхідний там, де немає строгого дрес-коду. Джемпер з V-подібним вирізом чи U-подібним вирізом, також як і джинси, на 50% вирішує проблему вашого повсякденного гардероба. Якщо трикотаж не дуже щільний, його можна з успіхом надягати на сорочку або топ.

Светр . Для тих, у кого в холоду мерзне шия, водолазка буде відмінним рішенням. Пам'ятаємо, що зараз в моді досить об'ємні речі, вільно сидять на фігурі. Водолазка або светр може бути з бавовни, вовни або кашеміру. Моделі з 100% синтетики виглядають відверто погано. Зверніть увагу на справжні тільняшки, які можна купити в магазинах Военеторга, вони дуже теплі і можуть замінити вам термобілизна.

bazovii-garderob-zima-Базовий гардероб на зиму кофти і джемпери на фото

Спідниця-олівець - самий універсальний варіант для стрункої фігури.

Спідниця-трапеція . Класичний силует підходить практично всім. На осінь вибирайте спідниці з більш щільних матеріалів. Довжина може бути як близько коліна так і вище. Носіть з щільними колготками, чобітьми і ботильйони.

Футболка . Нехай це буде щільне за текстурою, маленьке чорне або сіре плаття по фігурі, лаконічного крою. Таке плаття можна надягати багато разів, змінюючи лише аксесуари - ніхто і не помітить, що воно у вас одне. Крім того, для роботи ідеально підійде плаття-футляр сірих відтінків або в не велику клітку. Поверх нього можна накинути кардиган або жакет.

Плаття-светр. Універсальна річ на осінньо-зимовий сезон. Ви можете носити її однаково успішно і з елегантними чоботами, і з півчобітками в ковбойському стилі, і з черевиками.

bazovii-garderob-Zima-platyaБазовий гардероб на зиму сукні та спідниці на фото (натисніть для збільшення)

Речі складного крою, зі складним принтом, багато декоровані речі, різнокольорові, а також гостромодні - базовими є.

Базова взуття на зиму

Туфлі . Для офісу нам необхідно мати туфлі на стійкому і не дуже високих підборах зі шкіри або замші. Кольори краще вибирати універсальні або яскраві (якщо весь інший гардероб нейтральних кольорів). При виборі туфель відштовхуйтесь не тільки від дрес-коду, але і від власного стилю.

Ботильйони або півчобітки . Купивши чорні або коричневі шкіряні класичні ботильйони, ви можете спокійно проходити в них всю осінь. Радимо вибирати ретельно, щоб бути впевненими в їхній якості. Купуйте ботильйони з таким розрахунком, щоб ви могли надіти їх з колготками, з брюками, з джинсами і з усією верхнім одягом. Якщо у вас більшість брюк довгі, а джинси формату Буткат, то вибирайте ботильйони, верх яких обтягує ступню або ж ботильйони на танкетці.

Чоботи. Мода на чоботи змінюється, але класична модель - на прямокутному підборах, довжиною трохи нижче коліна - буде в моді завжди.

Черевики . Черевики можуть бути на шнурівці або без, на підборах або без, елегантні або зовсім грубі. Вибирайте виходячи з вашого загального стилю, а самий універсальний варіант дивіться на фото.

 garderob-zima-obuvБазова взуття на зиму на фото (натисніть для збільшення)

Базові зимові аксесуари

Сумка . Звертайте увагу на сумки середніх розмірів (у неї повинна влізти папка формату А-4 або ноутбук), без зайвого декору і фурнітури. Сувора і дорога модель зі шкіри - то, що потрібно для успішного кар'єрного росту.

Ремені . У вашому гардеробі має бути як мінімум два ременя. Один класичної ширини і кольору - для джинсів і брюк, другий тонкий - для джемперів і кардиганов.

Хустки, пашміни, шарфи з шерстю в складі - незамінний атрибут зимового сезону.

Шапка з додаванням вовни. Проста за форматом шапка, яку можна надіти і з шубою, і з пальто, і з паркою, і під капюшон.

Прикраси в офісі цілком припустимі, але важливо з ними не перестаратися. Досить одного ланцюжка і кулона, або кільця, або сережок. Пам'ятаємо також, що є літні та зимові прикраси.

bazovii-garderob-Zimniy

Переглядів: 744 | Додав: Счастлив | Теги: зимовий одяг, базова взуття, базова одяг, жіноче взуття, список базових речей н, модні шапки, пальто, в'язані сукні, базовий гардероб, чоботи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar